Saltea de pat Ortopedica , Bio Bumbac Reversibila, 26 cm Ortopedicus | Review si Pareri utile

0
(0)

Cei de la Ortopedicus ne propun un nou model de saltea ortopedica ce ofera un nivel de fermitate mediu spre mare asigurand o buna sustinere corpului. Totodata, aceasta este o varianta potrivita pentru persoane cu greutatea de pana la 100 de kg.

Salteaua Ortopedicus  Bio Bumbac este un model gandit in Germania in colaborare cu medici ortopezi si specialisti in fabricarea materialelor poliuretanice si textile, oferind o inaltime optima de 26 de cm pentru o buna sustinere a intregului corp. Aceasta este formata din spuma Grun Tech si spuma Luft HD. Spuma Grun Tech este o spum aintenligenta de densitate mare, silentioasa, ce impiedica propagarea miscarilor partenerului in timpul somnului, iar pe de alta parte, are capacitatea de a ameliora punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului pentru a permite musculaturii sa se relaxeze complet. Spuma Luft HD ce are o grosime de 5 cm este o spuma rece, foarte aerata, prevazuta cu celulatie deschisa si foarte elastica.

Modelul in discutie beneficiaza de tesatura tridimensionala alba, pe lateral in forma de fagure ce permite ventilarea interioara optima. De asemenea, aceasta este foarte groasa, triplu matlasate pe zonele de conort. In plus, aceasta ofera avantajul de a putea fi detasata si spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa ce o desfaceti sa asteptati 12 ore pentru a isi putea reveni complet la forma initiala si sa poata fi utilizata. Mai mult decat atat, fiti foarte atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Este recomandata si utilizarea unei saltele aditionale sau a unei huse impermeabile pentru un plus de protectie. In plus, de 3-4 ori pe an ar fi bine sa intoarceti salteaua de pe o parte pe cealalta pentru a ii oferi o uzura uniforma.

In plus, acest model este disponibil intr-o gama foarte variata de dimensiuni, pe toate le puteti gasi aici. Garantia cu care vine la pachet este de 7 ani.

Verifica dimensiuni si pret!

Merita cumparata salteaua de pat ortopedica Ortopedicus Bio Bumbac Reversibila? Concluzii & Pareri

Salteaua Ortopedicus Bio Bumbac este un model confortabil, ce sustine eficient corpul si poate constitui o alternativa buna de luat in considerare. Cumparatorii sunt multumiti de ea, dar mai ales, de modul in care se odihnesc pe suprafata ei sustinadn ca este foarte comoda si usor de intretinut. Apreciaza diversitatea dimensiunilor in care este disponibila si sunt de parere ca a fost o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Saltea de pat Ortopedica , Bio Bumbac Reversibila, 26 cm Ortopedicus Review & Pareri

9.9

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Confort

9.8/10

Pret

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Husa triplu matlasata lavabila
  • Confortabila
  • Rezistenta

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *