Saltea de Pat Ortopedica Memory 7 cm HD, Bio Cocos, Bio Bambus, 14+2+7 Ortopedicus | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Salteaua de pat ortopedica Ortopedicus 14+2+7 este un model ce prezinta o fermitate medie spre mare si care vine la pachet cu o garantie foarte buna, de 10 ani. Totodata, aceasta este o varianta inspirata pentru orice persoana cu greutatea de pana la 120 de kg.

Salteaua de pat Memory 7 cm HD Ortopedicus 14+2+7 este un produs gandit in Germania in colaborare cu medici ortopezi si specialisti in fabricarea materialelor poliuretanice si textile, obtinand un bun confort, fermitate si durabilitate. Aceasta are la baza un strat de 14 cm de spuma Grun Tech, un strat de 2 cm de fibra de cocos si un strat de 7 cm de spuma Memory Foam HD.

Grun Tech este o spuma inteligenta ce prezinta o densitate ridicata, foarte silentioasa care impiedica propagarea miscarilor partenerului in timpul somnului. De asemenea, aceasta distribuie uniform gruetatea corpului pe suprafata saltelei eliminand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand in acest fel musculaturii sa se relaxeze complet.

Fibra de cocos provine din fibre ecologice recoltate din coaja nucilor de cocos, iar stratul de 2 cm se prezinta ca o paturica maronie, ferma si aerata, dar si flexibila in acelasi timp. Rolula cesteia este de a permite nucleului sa aiba parte de o buna ventilatie, consolidand structura saltelei, in timp ce regleaza temperatura si umiditatea.

Memory Foam HD este un strat de spuma foarte placut la atingere, cu celulatie inchisa ce ofera un plus de confort, timp in care amortizeaza miscarile in timpul somnului.

Husa saltelei Bio Bamboo este foarte placuta la atingere si prezinta o tesatura speciala ce permite o aerisire eficienta, timp in care este usor de detasat datorita fermoarului putand fi spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui dupa despachetare sa asteptati cel putin 12 ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Fiti atenti si la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Pentru o protectie mai mare, puteti opta si pentru o husa impermeabila sau chiar pentru o saltea aditionala. De asemenea, aspirati cu regularitate produsul pentru a indeparta praful. In plus, de 3-4 ori pe an intoarceti salteaua de pe o parte pe cealalta pentru a ii asigura o uzura uniforma.

In plus, este disponibila intr-o gama extrem de variata de dimensiuni pe care le puteti gasi aici.

Verifica dimensiuni si pret!

Merita cumparata salteaua de pat Ortopedicus 14+2+7? Concluzii & Pareri

Salteaua de pat Ortopedicus 14+2+7 este un model extrem de confortabil, ce ofera o buna sustinere corpului si o relaxare excelenta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca este confortabila, se odihnesc excelent pe suprafata ei, ba chiar au observat ameliorari ale durerilor de spate. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Ortopedicus 14+2+7

10

Calitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

10.0/10

Pret

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Fibra de cocos
  • Bio Bambus
  • Husa detasabila si lavabila

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *