Saltea superortopedica Orange Line Green Future – Review detaliat si Pareri pertinente

0
(0)

Orange Line Green Future este o saltea foarte accesibila ca pret prevazuta cu spuma poliuretanica ce ofera un nivel de fermitate ridicata. Totodata, este important de stiut faptul ca poate sustine o greutate de 100 de kg de persoana.

Salteaua superortopedica Orange Line Green Future ofera importante proprietati anatomice si ortopeice, asigurand astfel o sustinere corecta corpului si o pozitie potrivita coloanei vertebrale. De asemenea, reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand musculaturii sa se relaxeze complet, astfel incat sa va puteti bucura de un somn linistit. Indiferent de pozitia preferata de dormit – pe burta, pe spate sau  pe lateral, va puteti odihni foarte bine pe aceasta saltea. In plus, poate fi utilizata pe ambele fete.

Husa saltelei este realizata din poliester fiind prevazuta cu insertii de puf siliconic

Ca si mod de intretinere, este suficient doar sa o aspirati si sa o aerisiti periodic. Nu se recomanda utilizarea produselor chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea sa o degradeze ireversibil.

Pentru ca vine in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati in jur de 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata.

Interesant este si faptul ca producatorii ne ofera si o husa cadou la acest model, care va va fi foarte utila pentru a proteja salteaua. Grosimea acesteia este de 19 cm si poate fi gasita in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea superortopedica Orange Line Green Future, 90x200 cm

Saltea superortopedica Orange Line Green Future, 140x200 cm

Saltea Super Ortopedica Orange Line 160x190 cm

Saltea superortopedica Orange Line Green Future, 160x200 cm

Saltea superortopedica Orange Line Green Future, 180x200 cm

Garantia oferita pentru acest model de saltea este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Orange Line Green Future? Concluzii & Pareri

Orange Line Green Future este o saltea destul de ieftina, dar care totusi asigura o sustinere eficienta corpului si un somn linistit. Actualii cumparatori sunt, in general, multumiti de modul in care se odihnesc pe ea sustinand ca desi este o saltea ferma s-au acomodat rapid cu nivelul de fermitate, astfel ca se simt intr-adevar foarte bine. Dimineata se trezesc mai bine odihniti, ceea ce i-a determinat sa o recomande si altor persoane apreciind raportul  calitate/pret intr-adevar avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Orange Line Green Future

9.4

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.5/10

Confort

9.4/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Usor de intretinut
  • Husa cadou

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *