Saltea Optimum Superortopedica – Review si Pareri utile

0
(0)

Optimum Superortopedica este un moment realizat din plasa cu arcuri ce ofera un nivel de fermitate ridicat, fiind ideala si pentru cei care sufera de diverse afectiuni localizate la nivelul spatelui. Aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 95 de kg de persoana.

Salteaua Optimum Superortopedica este un model ce are la baza arcuri tip Bonell realizate din sarma otel carbon cu diametrul de 82 mm, oferind o sustinere eficienta corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale. De asemenea, prezinta cinci randuri de burete cu grosimea de 5 cm ce sunt inserate intre arcuri pentru a beneficia de o structura mai rigida.

Salteaua dispune de doua fete: o fata de iarna si o fata de vara, oferind astfel un suport termic optim. Acestea sunt realizate din matase Jacquard in amestec cu bumbac matlasat siliconat avand o densitate de 100 g/mp.

Pe lateral, detine patru butoni de ventilare ce permite aerului sa patrunda eficient in interiorul saltelei pentru a elimina eficient umezeala rezultata in timpul somnului. Astfel, mucegaiul si bacteriile nu se vor putea dezvolta in structura sa interna.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pentru ca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Modelul analizat are o grosime de 24 de cm si este disponibila in urmatoarele variate de dimensiuni:

Saltea Optimum Superortopedica 90x200

 

Saltea Optimum Superortopedica 120x190

 

Saltea Optimum Superortopedica 120x200

 

Saltea Optimum Superortopedica 140x190

 

Saltea Optimum Superortopedica 140x200

 

Saltea Optimum Superortopedica 160x190

 

Saltea Optimum Superortopedica 160x200

 

Saltea Optimum Superortopedica 180x200

 

Garantia oferita de producatori pentru acest model este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Optimum Superortopedica? Concluzii & Pareri

Optimum Superortopedica este o saltea ferma ce poate fi o optiune buna inclusiv pentru cei care sufera de diverse afectiuni la nivelul spatelui. Cumparatorii sustin ca a fost o alegere inspirata, iar nivelul de fermitate nu le-a creat niciun fel de neplacere, adaptandu-se rapid. Acum pot confirma calitatea somnului s-a imbunatatit, iar durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Recenzii pe scurt: Optimum Superortopedica

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.3/10

Confort

9.6/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sustine eficient corpul si coloana vertebrala
  • Sistem de aerisire
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *