Saltea de pat, Optimum Superortopedic , Royal Flex , cu plasa de arcuri – Review si Recomandari

0
(0)

Optimum Superortopedic Royal Flex este o saltea prevazuta cu plasa de arcuri, ce ofera un nivel de fermitate ridicat fiind ideala si pentru persoane care se confrunta cu diverse afectiuni ale spatelui. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de 105 kg de persoana.

Salteaua Optimum Superortopedic Royal Flex este prevazuta cu arcuri dinn otel carbon cu diametrul de 2.2 mm, panouri de pasla rigida de 1000 g/mp, spuma poliuretanica de 2 cm grosime cu o densitate de 21. Ambele fete sunt realizate din stofa tip Jakard capitonata cu burete cu grosimea de 1 cm, fiind matlasate cu vata sintetica de 200 g/mp. Feetele laterale sunt si ele matlasate cu minet, dar si intaritura cu spuma poliuretanica de 6 cm grosime. Intre fiecare rand de arcuri se afla burete de 5 cm grosime si dispune si de patru capsule ce permit buna circulatie a aerului in interior, astfel incat toata umezeala rezultata in timpul somnului sa fie eliberata rapid. Doar in acest mod, mucegaiul si bacteriile nu se vor putea dezvolta in structura sa.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea fi degradata ireversibil.

Totodata, aceasta are o grosime de 24 de cm si este disponibila in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea de pat, Optimum Superortopedic , Royal Flex 90 x 200 x 24

Saltea de pat, Optimum Superortopedic , Royal Flex 120 x 200 x 24

Saltea de pat, Optimum Superortopedic , Royal Flex 140 x 200 x 24

Saltea de pat, Optimum Superortopedic , Royal Flex 160 x 200 x 24

Modelul in discutie vine  la pachet cu o garantie de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Optimum Superortopedic Royal Flex? Concluzii & Pareri

Optimum Superortopedic Royal Flex este o saltea ce poate fi achizitionata cu incredere inclusiv de catre cei care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui, oferind un suport optim corpului pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt multumiti de ea sustinand ca se odihnesc excelent pe suprafata sa, nefiindu-le dificil sa se adapteze cu nivelul de fermitate. Multi dintre ei sufereau de diverse afectiuni la nivelul spatelui, iar acum sunt fericiti sa declare ca acestea s-au ameliorat considerabil si chiar au disparut. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Recenzii pe scurt: Optimum Superortopedic Royal Flex

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.3/10

Confort

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sustine eficient corpul
  • Usor de intretinut
  • Potrivita si pentru persoane care au probleme de spate

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *