Saltea ortopedica MENTOR, Bioeco plus med 4D EVO : Review si Pareri personale

MENTOR Bioeco plus med 4D EVO este un model de saltea moale prevazuta cu spuma poliuretanica si spuma cu memorie ideala pentru cei care prefera suprafetele de dormit mai putin dure. Totodata, aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg.

Salteaua MENTOR Bioeco plus med 4D EVO este prevazuta cu o baza din spuma poliuretanica alcatuita din patru straturi cu sapte zone de confort, asigurand un confort sporit pe parcursul noptii. Miezul este format din placa tip sandwich avand o densitate de 30-50 kg/mc.

Husa saltelei este prevazuta cu tesatura silver tratata cu ioni de argint, oferind o buna protectie impotriva transpiratiei, dar si impotriva alergenilor si bacteriilor. Este placuta la atingere si ajuta la reglarea temperaturii corpului.

Fiindca salteaua este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar sa asteptati cateva ore pana va reveni la forma initiala. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

In ceea ce priveste intretinerea acesteia, lucrurile sunt foarte simple. Este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu folositi produse chimice de curatare fiindca ati putea degrada ireversibil produsul.

Prezinta o grosime de 25 cm si este disponibila in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea ortopedica MENTOR, Bioeco plus med 4D EVO, 140X200X25 cm

Saltea, ortopedica, MENTOR, Bioeco plus med 4D EVO, 160X200X25 cm

Saltea, ortopedica, MENTOR, Bioeco plus med 4D EVO, 180X200X25 cm

Merita cumparata salteaua MENTOR Bioeco plus med 4D EVO? Concluzii & Pareri

MENTOR Bioeco plus med 4D EVO este o varianta de luat in considerare pentru cei care prefera suprafetele moi pe care o vor aprecia, cu siguranta. Cumparatorii actuali sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata ei, fiind exact pe gustul lor.  Cautau demult o saltea destul de moale, iar de aceasta data, au facut alegerea potrivita. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: MENTOR Bioeco plus med 4D EVO

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Confort

9.6/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Husa cu ioni de argint
  • 7 zone de confort
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.