Saltea de pat Ortopedica Memory HD Argentum Strong 14+4 : Review si Pareri avizate

Memory HD Argentum Strong 14+4 este o saltea ortopedica ce ofera un nivel de fermitate ridicat, asigurand o sustinere optima intregului corp pe parcursul noptii. Aceasta poate fi o varianta inspirata si pentru persoanele care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui, insa trebuie sa aveti in vedere ca poate sustine o greutate de pana la 125 de kg de persoana.

Salteaua de par Ortopedica Memory HD Argentum Strong 14+4 asigura o sustinere anatomica si ortopedica intregului corp, preluand forma acestuia si ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet. Este o saltea gandita in Germania in colaborare cu medici ortopezi si specialisti in realizarea materialelor textile si poliuretanice, imbinand astfel armonios calitatea si confortul. Dispune de un strat de 14 cm de spuma Luft HD, o spuma foarte aerata, prevazuta cu celulatie deschisa, oferind o buna elasticitate si rezistenta in timp. Spuma cu memorie cu grosimea de 4 cm este foarte placuta la atingere si are rolul de a contribui la confortul saltelei, prevenind dispersia miscarilor partenerului in timpul somnului.

Husa este realizata din argentum, un tip de textil utilizat la coaserea acesteia, prevazut cu fibra de inalta calitate, ce ofera o senzatie placuta la atingere. De asemenea, husa are avantajul de a putea fi detasata cu usurinta si spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare, sa asteptati in jur de 12 ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. Atentie si la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora produsul

Un alt avantaj al acestui model se refera la gama foarte variata de dimensiuni in care o puteti gasi aici. In plus, vine la pachet cu o garantie foarte buna, de 8 ani.

Merita cumparata salteaua de pat ortopedica Memory HD Argentum Strong 14+4? Concluzii & Pareri

Memory HD Argentum Strong 14+4 este, fara indoiala, o alegere inspirata chiar si pentru cei care sufera de diverse afectiuni ale spatelui, caci asigura o sustinere ortopedica, fiind realizata din materiale de inalta calitate. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de ea sustinand ca nivelul de confort si calitatea somnului s-au imbunatatit considerabil. Le place faptul ca este ferma si ca nu se afunda in ea si mai apreciaza si posibilitatea de a detasa husa pentru a fi spalata eficient. Asadar, o recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Memory HD Argentum Strong 14+4

9.9

Calitate

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Confort

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Sustinere anatomica si ortopedica
  • Spuma aerata Luft HD
  • Husa detasabila si lavabila
  • Garantie de 8 ani

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.