Saltea ortopedica Mattrex Monaco Viscografeno | Review si Recomandari

Mattrex Monaco Viscografeno este o saltea ortopedica prevazuta cu o fata potrivita pentru sezonul cald si o fata potrivita pentru sezonul rece ce pune la dispozitie un nivel de fermitate scazut. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

salteaua Mattrex Monaco Viscografeno prezinta in structura spuma cu memorie in strat generos, iar in cadrul acestea exista un material inovator, si anume grafenul, ce optimizeaza flexibilitatea si rezistenta saltelei. Mai mult decat atat, ajuta la eliminarea excesului de caldura pe parcursul noptii si reduce electricitatea statica acumulata in corp. Interesant de stiut este si faptul ca salteaua beneficiaza de o fata potrivita pentru sezonul cald ce prezinta un strat de 4 cm de memorie Airgel si o fata potrivita pentru sezonul rece prevazuta cu spuma Eliocel Microcelular cu grosimea de 4 cm si inca un strat de 4 cm de spuma cu memorie.

Husa saltelei este realizata din tesatura Strech, ar intretinerea produsului este una foarte simpla. Trebuie doar sa il aspirati si aerisiti periodic, fara a folosi produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea fi degradat ireversibil.  In plus, producatorii recomanda sa intoarceti salteaua periodic de pe o parte pe cealalta, inversand inclusiv zona superioara cu cea inferioara.

Si pentru ca vine la pachet rulata si vidata, va trebui ca dupa ce o despachetati sa asteptati circa 24 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti pachetul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul in discutie prezinta o grosime de 30 de cm si este disponbila in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea ortopedica Mattrex Monaco Viscografeno, 140x200x30 cm

Saltea ortopedica Mattrex Monaco Viscografeno, 160x200x30 cm

Saltea ortopedica Mattrex Monaco Viscografeno, 180x200x30 cm

Saltea ortopedica Mattrex Monaco Viscografeno, 200x200x30 cm

Merita cumparata salteaua Mattrex Monaco Viscografeno? Concluzii & Pareri

Mattrex Monaco Viscografeno este un model foarte confortabil si usor de intretinut ce va poate asigura un somn de caluitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt foarte incantati de alergerea facuta si sustin ca a fost de departe cea mai buna achizitie pe care ar fi putut sa o faca in raport cu nevoile lor. Se odihnesc excelent pe ea, nu se mai confrunta cu dureri de spate, iar dimineata se simt mult mai relaxati si mai bine odihniti. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Mattrex Monaco Viscografeno

9.9

Calitate

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Confort

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Realizata din materiale de calitate
  • Doua fete pentru orice anotimp
  • Usor de intretinut
  • Rezistenta

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.