Saltea, Magniflex, Silvercare Review si Pareri avizate

0
(0)

Salteaua Magniflex Silvercare este un model realizat din spuma poliuretanica si spuma cu memorie, ce ofera un nivel de fermitate mediu. Aceasta poate sustine o greutate de pana la 130 de kg de persoana.

Salteaua Magniflex Silvercare este prevazuta cu spuma cu memorie si spuma poliuretanica ce asigrua un bun confort, raspunzand atat la presiunea corpului, cat si la caldura acestuia. Totodata, distribuie uniform greutatea corpului si amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet.

Un alt avantaj se refera la husa detasabila pe care o veti putea spala ori de cate ori este necesar direct in masina de splat rufe. De asemenea, puteti aspira si aerisi regulat saltea pentru a indeparta praful din ea. In plus, vine la pachet cu o garantie impresionanta de 25 de ani.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata salteaua Magniflex Silvercare? Concluzii & Pareri

Salteaua Magniflex Silvercare este un model foarte confortabil ce asigura un bun suport intregului corp pentru un somn linistit. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si confirma faptul ca se odihnesc bine pe suprafata ei, fiind deosebit de comoda. De asemenea, sunt incantati de faptul ca pot detasa husa si o pot igieniza foarte usor, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Magniflex Silvercare

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

10.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Spuma cu memorie
  • Husa detasabila si lavabila
  • Garantie 25 de ani

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *