Saltea Magniflex MagniStretch Review si Pareri utile

0
(0)

Salteaua Magniflex MagniStretch este un model realizat din spuma poliuretanica si spuma cu memorie ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu. In acelasi timp, aceasta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Salteaua Magniflex MagniStretch este un produs fabricat in Italia si dispune de o structura unica ce consta in sectiuni oblice din spuma alcatuind nucleul saltelei si asa-numele placti Stretch, pe surpafata carora, coloana vertebrala se intinde mai usor. Reprezinta o solutie buna si pentru cei care se confrunta cu dureri si tensiune la nivelul spatelui in timpul activitatilor fizice.

Materialul textil ce beneficiaza de tehnologia Outlast are capacitatea de a regla temperatura corporala si de a impiedica transpiratia si caldura excesiva. Mai mult decat atat, spuma cu memorie din materialul textil al husei raspunde eficient la presiunea si temperatura corpului, ceea ce ofera un plus de relaxare. In plus, ajuta la ameliorarea punctelor de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet.

Intretinerea acesteia este foarte simpla, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare fiindca ar putea deteriora ireversibil salteaua.

Totodata, prezinta o grosime de 25 de cm si este disponibila in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea Magniflex MagniStretch 90x200x25 cm

Saltea Magniflex MagniStretch 120x200x25 cm

Saltea Magniflex MagniStretch 140x200x25 cm

Saltea Magniflex MagniStretch 160x200x25 cm

Saltea Magniflex MagniStretch 180x200x25 cm

Mai mult decat atat, vine la pachet cu o garantie pe viata.

Merita cumparata salteaua Magniflex MagniStretch? Concluzii & Pareri

Salteaua Magniflex MagniStretch este un model realizat de materiale de inalta calitate ce ofera un bun confort, dar si rezistenta sporita in timp. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca se odihnesc excelent pe suprafata ei, fiind o saltea deosebit de confortabila, dar si usor de intretinut. Se odihnesc foarte bine pe surpafata ei, durerile de spate au disparut, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Magniflex MagniStretch

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

10.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Realizata din materiale de calitate
  • Confort sporit
  • Garantie pe viata
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *