Saltea ortopedica, MAGNIFLEX, Magni Grande Review si Pareri obiective

0
(0)

MAGNIFLEX Magni Grande este un model de saltea ortopedica realizata din spuma poliuretanica si spuma cu memorie ce pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu spre mare. Totodata, poate sustine o greutate de pana la 130 de kg de persoana.

Salteaua MAGNIFLEX Magni Grande peste un produs realizat in Italia si este prevazuta cu un miez realizat din 18 de spuma Elioform, un strat de 2 cm de spuma cu memorie HD si fibre soft super. Ofera proprietati ortopedice asigurand o buna sustinere corpului, timp in care amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand musculaturii sa se relaxeze complet. Mai mult decat atat, spuma cu memorie raspunde eficient la presiune si caldura corpului, imbunatatind nivelul de confort.

Totodata, fermitatea multipla a acestei saltele reprzinta un avantaj important. De asemenea, datorita tehnologiei de ambalare prin presare si vidare, volumul saltelelor este redus cu pana la 90% scazand combustibilul folosit in emisiile de dioxid de carbon eliberate in timpul transportului.

Mai mult decat atat, vine la pachet cu o garantie impresionanta de pana la 25 de ani, ceea ce demonstreaza inca o data rezistenta produsului.

In plus, intretinerea ei este foarte simpla, caci este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda, in schimba, folosirea de produse chimice de curatare caci ar putea deteriora ireversibil produsul.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata salteaua ortopedica MAGNIFLEX Magni Grande? Concluzii & Pareri

MAGNIFLEX Magni Grande este o saltea foarte confortabila si rezistenta ce poate asigura un somn de calitate pe tot parcusul noptii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si confirma faptul ca este un model de inalta calitate, ce asigura un bun confort, o sustinere optima a corpului, astfel ca acestia au putut observa ameliorari ale durerilor de spate, ba chiar au scapat de ele. Sunt de parere ca au facut o alegere excelenta optand pentru aceasta saltea pe care o si recoamdna mai departe apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Saltea ortopedica, MAGNIFLEX, Magni Grande

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: MAGNIFLEX Magni Grande

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

10.0/10

Pret

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Garantie 25 de ani
  • Mai multe fermitati

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *