Saltea Magniflex Comfort Dual Review si Pareri utile

0
(0)

Magniflex Comfort Dual este un model de saltea care se fabrica pe comanda ce pune la dispozitie un nivel de fermitate moale-mediu. Totodata, aceasta este o optiune buna pentru persoanele a caror greutate nu depaseste 120 de kg.

Salteaua Magniflex Comfort Dual este un produs fabricat in Italia si are la baza o inovatie prin care nculeul saltelei este impartit in doua jumatati aflate intr-o singura husa. Fiecare jumatate prezinta doua fermitati pe cele doua parti ale sale si anume moale si medie. Prin rotirea jumatatilor, salteaua ofera trei combinatii posibile pentru fermitate: medie-medie, medie-moale si moale-moale. Astfel, aceasta devine alegerea perfecta chiar si pentru cuplurile care prefera suprafete de dormit diferite.

Materialul textil Outlas are capacitatea de a regla temperatura corpului din timpul somnului, preluand sau degajand caldura, pentru un confort optim in timpul somnului.

De asemenea, salteaua prezinta in compzoitie un strat de 2 cm de spuma cu memorie in materialul textil, iar in nucleu un alt strat de 5 cm de spuma cu memorie. Aceasta are capacitatea de a raspunde  excelent la presiunea corpului, dar si la caldura acestuia. Distribuie uniform greutatea pe suprafata saltelei si amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului pentru ca musculatura sa se poata relaxa eficient.

Totodata, prezinta o grosime de 25 de cm si este disponibila in urmatoarele dimensiuni:

Saltea Magniflex Comfort Dual 90x200x25 cm

Saltea Magniflex Comfort Dual 120x200x25 cm

Saltea Magniflex Comfort Dual 140x200x25 cm

Saltea Magniflex Comfort Dual 160x200x25 cm

Saltea Magniflex Comfort Dual 180x200x25 cm

In plus, nu este de neglijat nici faptul ca asigura o garantie pe viata.

Merita cumparata salteaua Magniflex Comfort Dual? Concluzii & Pareri

Salteaua Magniflex Comfort Dual este un model fabricat din materiale de inalta calitate, ce asigura un bun confort, fermitate personalizata si o rezistenta excelenta in timp. Clientii sunt foarte incantati de ea si confirma ca ofera un somn de inalta calitate, o buna sustinere corpului, iar faptul ca pot regla fermitatea in mod diferit pe cele doua jumatati reprezinta un avantaj important. Sunt de parere ca a meritat fiecare banut, iar raportul calitate/pret este unul corect.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Magniflex Comfort Dual

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

10.0/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Reglare fermitate pentru ambele jumatati
  • Extrem de confortabila
  • Foarte rezistenta
  • Garantie pe viata

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *