Saltea Luxury natural theraphy ginko wave – Review detaliat si Recomandari

0
(0)

Luxury natural theraphy ginko wave este un model de saltea prevazuta cu plasa de arcuri ce ofera un nivel de fermitate ridicat, asigurand o sutinere corecta corpului in timpul somnului. De asemenea, ofera si o rezistenta excelenta avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 160 de kg de persoana.

Salteaua Luxury natural theraphy ginko wave prezinta la baza sistem de arcuri Hercule avand 200 de arcuri/mp cu diametrul de 10 cm. Imbina intr-un mod armonios elasticitatea, fermitatea si durabilitatea, oferind un suport optim corpului pe tot parcursul noptii. De asemenea, elimina eficient punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet. Dispune de strat dublu de feltru, prim strat fifind mai tare, iar cel de-al doilea mai moale pentru a crea elasticitatea, dar si confortul produsului.

Husa saltelei este realizata din bumbac tratat antibacterian si antialergic, oferind un mediu curat si sanatos. Aceasta este foarte usor de intretinunt, fiind suficient simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare pentru ca ar putea deteriora ireversibil salteaua. In plus, fiindca producatorii recomanda intoarcerea periodica a saltelei de pe o parte pe alta pentru o uzura uniforma, aceasta a fost dotata cu manere laterale pentru o manipulare mai facila.

Modelul in discutie prezinta o grosime de 32 de cm si este disponibil in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea Luxury natural theraphy ginko wave 90x200x32 cm Saltea Luxury natural theraphy ginko wave 140x200x32 cm Saltea Luxury natural theraphy ginko wave 160x200x32 cm, Alb Saltea Luxury natural theraphy ginko wave 180x200x32 cm

Garantia oferita de producatori este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Luxury natural theraphy ginko wave? Concluzii & Pareri

Luxury natural theraphy ginko wave este un model potrivit pentru cei ce prefera saltelele cu arcuri foarte ferme, fiind chiar recomandata si pentru cei ce sufera de diverse afectiuni la nivelul spatelui. Cumapratorii actuali sunt foarte multumiti de modul in care se odihnesc pe ea sustinand ca s-au adaptat foarte repede cu nivelul de fermitate al acesteia. Somnul s-a imbunatatit, iar multi dintre ei au resimtit ameliorari ale durerilor de spate. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Luxury natural theraphy ginko wave

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.3/10

Confort

9.6/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sustine corect corpul
  • Potrivita pentru persoane cu greutati mari
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *