Saltea Superortopedica Lux ROMA de la Drimus Review si Pareri

0
(0)

Salteaua superortopedica Lux ROMA de la Drimus este un model ce ofera un suport optim intregului corp pentru o pozitie corecta si comoda. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul  materialului pe care l-am pregatit.

Salteaua Lux ROMA este realizata din arcuri tip Bonell cu diametrul de 82 mm realizat din sarma otel cabon de 2.2 mm si spuma poliuretanica de inalta densitate.La fiecare doua randuri de arcuri este ampalsata o fasie de spuma poliuretanica reducand indincele de elasticitate. Pune la dispozitie un nivel de fermitate ridicata si poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

De jur imprejur include o banda pentru aerisire ce permite aerului sa patrunda in interiorul astfel incat toata umezeala rezultata in timpul somnului sa fie eliberata rapid. In acest fel, mucegaiul si bacteriile nu se pot dezvolta in interiorul sau.

Suprafata exterioara este realizata din stofa Vasco dublu jarse-poliester, capitonata fata-verso cu vata sintetica cu densitatea de 150 g/mp. Inaltimea totala a saltelei este de 23 de cm.

Intretinerea saltelei este foarte usoara fiind necesara doar aspirarea si aerisirea periodica. Evitati utilizarea produselor chimice de curatare fiindca ar putrea deteriora ireversibil produsul.

Garantia cu care vine la pachet este de 3 ani.

Verifica dimensiuni disponibile si pret!

Merita cumparata salteaua superortopedica Lux ROMA? Concluzii si Pareri

Salteaua superortopedica Lux ROMA Lux ROMA este un model rezonabil ca pret ce asigura o sustinere eficienta corpului. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si sustin ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata. Este confortabila, sustine foarte bine corpul si se odihnesc bine pe suprafata. Spatele este mentinut intr-o pozitie corecta, iar dimineata nu se mai trezesc cu dureri. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Pareri pe scurt: Lux ROMA

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.5/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Usor de intretinut
  • Disponibila intr-o gama variata de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *