Saltea ortopedica Lavender Dream Ted – Review detaliat si Pareri utile

0
(0)

Lavender Dream Ted este un model de saltea prevazuta cu arcuri individuale, ce ofera un nivel de fermitate mediu. Aceasta pune la dispozitia utilizatorului sapte zone de confort, asigurand in acest fel un somn relaxant si linistit.

Salteaua ortopedica Lavender Dream Ted este prevazuta cu un nucleu realizat din arcuri individuale cu o grosime de 12 cm, oferind o sustinere eficienta corpului. Mai mult decat atat, in compozitie prezinta si un strat de spuma Body ce are o grosime de 3 cm si o densitate de 25 kg/mc. Reuseste sa urmeze liniile corpului ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului in asa fel incat musculatura sa se poata relaxa complet, imbunatand in acelasi timp, circulatia sanguina.

Husa produsului este realizata din tricot. Salteaua este usor de intretinut, fiind suficient doar sa o aspirati si sa o aerisiti periodic. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea fi degradata iremediabil.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati in jur de 72 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala, astfel incat sa poata fi utilizata.

Grosimea saltelei este de 19 cm si este disponibila in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea ortopedica Lavender Dream Ted, 90x200 cm

Saltea ortopedica Lavender Dream Ted, 140x200 cm

Saltea ortopedica Lavender Dream Ted, 160x200 cm

Saltea ortopedica Lavender Dream Ted, 180x200 cm

Garantia oferita de producatori pentru acest model este de 24 de luni.

Merita cumparata salteaua Lavender Dream Ted? Concluzii & Pareri

Salteaua Lavender Dream Ted este un model prevazut cu proprietati ortopedice ce ofera o sustinere eficienta corpului in timpul somnului. Clientii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca somnul lor s-a imbunatatit considerabil. Nivelul de fermitate este unul mediu spre mare, insa s-au adaptat foarte usor. In plus, durerile de spate s-au ameliorat, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere buna al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Lavender Dream Ted

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.8/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Previne dispersia miscarilor
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *