Saltea Ortopedica Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ – Review si Pareri generale

0
(0)

Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ este un model din gama saltelelor ortopedice, ce ofera un nivel de fermitate mediu, oferind o sustinere eficienta corpului. Aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 110 kg de persoana.

Salteaua ortopedica Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ este prevazuta cu un strat superior format din 5 cm de Memory Lavanda-AirFresh cu densitatea de 50 kg/mc si un strat inferior format din 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience avand o densitate de 30 kg/mc. Spuma cu memorie are capacitatea de a distribui in mod uniform greutatea corporala pe suprafata saltelei, sustinand eficient corpul si oferind o pozitie corecta. De asemenea, salteaua ofera si proprietati anatomice si ortopdice, reusind sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, astfel incat musculatura sa se poata relaxa complet.

Banda perimetrala 3D amplasata pe lateralele saltelei permite ventilarea optima a saltelei, astfel incat umezeala rezultata in interiorul saltelei sa fie eliminata, prevenind dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este necesara simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea degrada ireversibil produsul.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati in jur de 24 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. Mai mult decat atat, este recomandat ca o data la trei luni sa intoarceti salteaua de pe o parte inversand inclusiv zona inferioara cu cea superioara, pentru a ii asigura o uzura uniforma.

Salteaua are o grosime de 22 de cm si poate fi gasita in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea Ortopedica Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ, 90 x 200 cm

Saltea Ortopedica Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ, 140 x 200 cm

Saltea Ortopedica Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ, 160 x 200 cm

Saltea Ortopedica Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ, 180 x 200 cm

Garantia oferita de producatori pentru acest produs este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ? Concluzii & Pareri

Salteaua Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ  este un model care ofera o sustinere destul de buna corpului, putand asigura un somn linistit. Clientii sustin ca se odihnesc bine pe suprafata ei si chiar si cei care o au de mai bine de un an au confirmat faptul ca nu au avut nicio problema cu ea. De asemenea, au mai declarat faptul ca nu este nici foarte tare, dar nici foarte moale, exact asa cum isi doreau. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ 

9.1

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.2/10

Confort

9.2/10

Pret

9.1/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati anatomice si ortopedice
  • Usor de intretinut
  • Amelioreaza punctele de presiune

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *