Saltea Kring Rotolo – Review complet si Recomandari

Kring Rotolo este o saltea ortopedica ce ofera un nivel de fermitate mediu spre ridicat, asigurand o sustinere eficienta corpului. Poate fi folosita inclusiv de catre cei ce sufera de probleme la nivelul spatelui.

Salteaua Kring Rotolo ofera importante proprietati ortopedice, asigurand o sustinere corecta corpului pentru un somn linistit. De asemenea, ofera o pozitie potrivita coloanei vertebrale, ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor, astfel incat, musculatura sa se poata relaxa in totalitate. De asemenea, asigura si o circulatie sanguina mai buna. Salteaua poate fi folosita inclusiv de catre cei care se confrunta cu probleme cum ar fi scolioza, sciatica sau hernia.

Un alt aspect interesant se refera la husa saltlei care este matlasata si realizata din material textil Ardenza. Acesta ofera un confot termic potrivit, prevenind supraincalzirea pe parcursul noptii. In acelasi timp, aceasta beneficiaza si de un fermoar, care permite detasarea acesteia. Aceasta poate fi spalata in mod adecvat la temperatura de 30-40 de grade Celsius in masina de spalat rufe. Pe de alta parte, nu este recomandat sa folositi produse chimice de curatare pe suparata saltelei pentru ca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Aceasta are o grosime de 18 cm si este disponibila in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea Kring Rotolo, Superortopedic, 140x200 cm, H 18 cm

Saltea Kring Rotolo, Superortopedic, 160x200 cm, H 18 cm

Merita cumparata salteaua Kring Rotolo? Concluzii & Pareri

Salteaua Kring Rotolo este un model rezonabil, ce ofera proprietati ortopedice, putand fi o alegere potrivita si pentru cei cu diverse probleme la nivelul spatelui. Clientii sustin ca reusesc sa se odihneasca foarte bine pe suprafata acesteia, iar ceea ce i-a surprins in mod placut este faptul ca durerile de spate s-au ameliorat treptat, iar in multe cazuri, chiar au disparut. De asemenea, apreciaza faptul ca husa se poate detasa astfel incat sa ii asigure o igienizare corespunzatoare. O recomanda si altor persoane si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Kring Rotolo

9.7

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Confort

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasbila si lavabila
  • Confortabila
  • Rezistenta

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.