Saltea Kring Queen 8+8+5+2cm , 4D, Superortopedic : Review si Pareri pertinente

0
(0)

Kring Queen 8+8+5+2cm este o saltea ortopedica prevazuta cu un nivel de fermitate mediu, potrivita si pentru persoane care au nevoie de o sustinere mai buna a corpului din motive de sanatate. Totodata, aceasta este indicata pentru persoane a caror greutate nu depaseste 100 de kg.

Salteaua Kring Queen 8+8+5+2cm este fabricata din spuma poliuretanica si spuma cu memorie punand la dispozitie sapte zone de confort ce reusesc sa ofere o sustinere optima intreguilui corp. Astfel, amelioreaza punctele de presiune din zona bazinului, coatelor, genunchilor si umerilor pentru ca musculatura sa se poata relaxa si sa va puteti bucura de un somn cat mai linistit.

Produsul este prevazuta cu husa tratata cu ioni de argint, ce ofera proprietati antialergice si antistatice, oferind un mediu mai curat. In acelasi timp, aceasta dispune de fermoar, ceea ce permite detasarea sa facila pentru a putea fi spalata si igienizata in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa ce o despachetati sa asteptati minim 24 de ore pentru ca salteaua sa isi poata reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Fiti foarte atenti si la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora produsul. O puteti proteja cu o husa de saltea sau chiar cu un topper.

Salteaua Kring Queen are o grosime de 23 de cm si este disponibila in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea Kring Queen 8+8+5+2cm 90x200 cm

Saltea Kring Queen 8+8+5+2cm 140x190 cm

Saltea Kring Queen 8+8+5+2cm 140x200 cm

Saltea Kring Queen 8+8+5+2cm 160x190 cm

Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

Merita cumparata salteaua Kring Queen 8+8+5+2 cm? Concluzii & Pareri

Kring Queen 8+8+5+2cm este o varianta confortabila, accesibila ca pret si usor de intretinut, pe care o puteti lua in calcul cu incredere. Clientii sustin ca somnul este foarte relaxant pe suprafata sa, sustine foarte bine corpul si nu mai au dureri de spate. Apreciaza faptul ca pot detasa usor husa pentru a o igieniza corepunzator. In opinia lor, au facut o alegere buna al carei raport claitate/pret este unul foarte bun.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Kring Queen 8+8+5+2cm

0.00
9.4

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.3/10

Confort

9.5/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Tratata cu ioni de argint
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila si lavabila

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *