Saltea superortopedica, Kring Premium , Puffy | Review si Pareri avizate

Sateaua superortopedica Kring Premium Puffy poate fi o varianta de luat in calcul pentru cei care au nevoie de o sustinere optima a corpului, mai ales, cei care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui. Modelul in discutie este o optiune buna pentru coloana vertebrala, asigurand o sustinere corecta intregului corp.

Kring Premium Puffy este o saltea fabricata din arcuri individuale Pocket Spring cu o inaltime de 22 de cm si spuma conica cu grosimea 3.5 cm ce are rolul de a imbunatati nivelul de confort. Datorita proprietatilor ortopedice oferite de aceasta, fiecare parte a corpului este sustinuta eficient, asigurand coloanei vertebrale o pozitie corecta. In plus, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilori si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet. De asemenea, imbunatateste si circulatia sangelui.

Intretinerea acesteia este una destul de facila fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare fiindca ar putea degrada ireversibil salteaua.

Modelul in discutie are o grosime de 25 de cm si este disponibila in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea superortopedica, Kring Premium , Puffy, 160x190x25 cm

Saltea superortopedica, Kring Premium , Puffy, 160x200x25 cm

In plus, garantia acesteia este de 24 de luni.

Merita cumparata salteaua superortopedica Kring Premium Puffy? Concluzii & Pareri

Salteaua Kring Premium Puffy este o varianta de luat in calcul pentru cei care sunt in cautarea unei saltele ortopedice, oferind o sustinere optima intregului corp si un somn linstit. Cumparatorii au declarat ca se odihnesc foarte bine pe ea, sustine corpul eficient, indeosebi, coloana vertebrala. Acesta este motivul pentru care durerile cu care se confruntau la nivelul spatelui s-au ameliorat, iar acum se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti. A fost o alegere buna in opinia lor si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Kring Premium Puffy

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sustinere optima a corpului
  • Proprietati ortopedice
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.