Saltea superortopedica, Kring Premium , Dream Cloud, 160x200x29 cm | Review si Recomandari

0
(0)

Sunteti in cautarea unei saltele ortopedice cu arcuri care sa ofere un suport optim corpului si inca nu v-ati putut decide asupra unui model? Ei bine, Kring Premium Dream Cloud poate fi o varianta de luat in considerare ce pune la dispozitie un  nivel de fermitate mediu spre mare.

Salteaua Kring Premium Dream Cloud este fabricata din arcuri individuale Spring Pocket cu inaltimea de 22 de cm, dar si din spuma cu memorie ce sporeste nivelul de confort. Datorita proprietatilor ortopedice, salteaua asigura o pozitie corecta coloanei verteberale si o sustinere optima corpului. Mai mult decat atat, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand musculaturii sa se relaxeze complet. In plus, imbunataste si circulatia sangelui.

Intretinerea saltelei este destul de simplu, fiindca se recomanda doar aspirarea si aerisirea periodica a acesteia. Nu se recomanda, in schimb, utilizarea produselor chimice de curatare fiindca ar putea degrada ireversibil produsul.

Fiindca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati pana ce salteaua isi revine la forma initiala sa poata fi utilizata. Fiti atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Salteaua Kring masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 29 cm grosime si poate fi gasita aici.

Merita cumparata saltea superortopedica, Kring Premium , Dream Cloud?

Kring Premium Dream Cloud poate fi o varianta interesanta de luat in calcul pentru toti cei care sunt in cautarea unei saltele ortopedice confortabile la un pret rezonabil. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata pentru nevoile sale, modelul in discutie oferind o buna sustinere corpului, astfel ca au putut observa chiar si ameliorari ale durerilor de la nivelul spatelui. O recomanda mai departe, iar dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Kring Premium Dream Cloud 160x200x29 cm

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Spuma memory pentru un plus de confort
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *