Saltea superortopedica, Kring Luxury , Memflex | Review si Recomandari

0
(0)

Salteaua superortopedica Kring Luxury Memflex este o varianta potrivita si pentru cei care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui, oferind o sustinere eficienta corpului si un nivel de fermitate mediu spre ridicat. Va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Kring Luxury Memflex este alcatuita din arcuri individuale Pocket Spring cu inaltimea de 24 de cm si spuma cu memorie cool gel care ofera un nivel de confort ridicat, inaltimea totala a saltelei fiiind de 35 cm. Datorita proprietatilor ortopedice, aceasta ofera o sustinere optima corpului, in special coloanei verterbrale. De asemenea, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand in acest fel musculaturii sa se relaxeze complet, timp in care imbunateste si circulatia sangelui.

Intretinerea este destul de simpla, fiindca este nevoie doar sa aerisiti si sa aspirati periodic salteaua. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea degrada-o ireversibil.

Fiindca vine rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati pana ce salteaua isi revine la forma initiala pentru a putea fi utilizata. In plus, acordati atentie instrumentelor pe care le folositi pentru a o despacheta avand grija sa nu deteriorati si produsul.

Dimensiunile acestui model sunt de 160 cm latime si 200 cm lungime si poate fi gasit aici.

Merita cumparata salteaua superortopedica Kring Luxury Memflex? Concluzii & Pareri

Kring Luxury Memflex este o varianta interesanta de saltea ortopedica ce asigura o sustinere eficienta corpului si un somn de calitate. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna optand pentru aceasta saltea care asigura un somn confortabil, astfel ca dimineata nu se mai confrunta cu dureri de spate. O recomanda mai departe cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Recenzii pe scurt: Kring Luxury Memflex

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Spuma cu memorie
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *