Saltea ortopedica, Kring Comfort , Ergoflex | Review si Recomandari

0
(0)

Salteaua Kring Comfort Ergoflex poate fi o optiune de luat in calcul si pentru cei care au anumite probleme la nivelul spatelui, datorita proprietatilor ortopedice pe care le ofera. Sustine eficient corpul si pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu.

Kring Comfort Ergoflex  este o varianta de saltea realziata din plasa de arcri Bonnell Spring cu inaltimea de 17 cm, timp in care prezinta in structura sa si 2 cm de spuma sporind confortul saltelei. Ofera corpului o pozitie corecta in timpul somnului, sustinand foarte bine chiar si coloana vertebrala, timp in care permite musculaturii sa se relaxeze, ameliorand presiunea din zona bazinului, coatelor, umerilor si genunchilor.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, este suficienta simpla aspirare si aerisire regulata. Nu se recomanda sa folositi produse chimice de curatare pe suprafata ei fiindca ar putea degrada-o ireversibil.

Aceasta prezinta o grosime de 20 de cm si este disponibila in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea ortopedica, Kring Comfort , Ergoflex, 160x190x20 cm

Saltea ortopedica, Kring Comfort , Ergoflex, 160x200x20 cm

Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

Merita cumparata salteaua ortopedica Kring Comfort Ergoflex ? Concluzii & Pareri

Kring Comfort Ergoflex este o varianta de saltea ortopedica accesibila ca pret ce ofera o sustine eficienta corpului, dar mai ales, coloanei vertebrale. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata pentru nevoile sale intrucat se odihnesc foarte bine pe ea, fiind o saltea nici foarte dura, dar nici prea moale. Multe persoane au confirmat faptul ca durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut, iar acum au un somn mult mai linistit. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Kring Comfort Ergoflex 160x200x20 cm

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedica
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *