Saltea Kring Bianco, Superortopedic – Review si Pareri avizate

Kring Bianco este o saltea ortopedica ce ofera un nivel de fermitate mediu, asigurand un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Imbina toate proprietatile necesare pentru a oferi o sustinere eficienta corpului si de a preveni eventualele probleme.

Salteaua Kring Bianco este compusa din doua straturi si anume: la baza prezinta un strat mai tare ce ofera proprietati ortopedice, iar la suprafata prezinta un strat mai moale. Baza superortopedica ofera o pozitie corecta coloanei vertebrale, in timp ce spuma moale preia formele corpului, ameliorand punctele de presiune din zona coatelor, genunchilor, bazinului si umerilor. Astfel, musculatura se va putea relaxa, oferind si o circulatie sanguina optima.

Este interesant de stiut faptul ca aceasta saltea beneficiaza de husa prevazuta cu fermoar, ceea ce inseamna ca o veti putea detasa fara probleme pentru a o spala in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. Atentie, insa, ca nu este recomandat sa folositi produse chimice de curatare pe suprafata sa.

Kring Bianco husa

Grosimea saltelei este de 25 de cm si este disponibila in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea Kring Bianco , Superortopedic, 140x200 cm

Saltea Kring Bianco, Superortopedic, 160x200 cm

Merita cumparata salteaua Kring Bianco? Concluzii & Pareri

Kring Bianco este o saltea foarte confortabila si rezistenta ce ofera un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Actualii cumparatori confirma acest lucru si sunt de parere ca au facut o alegere extrem de buna. Acestia au declarat ca este genul de saltea nici foarte tare, dar nici prea moale, sustine eficient corpul si ofera coloanei vertebrale o pozitie corecta. De asemenea, sunt incantati de faptul ca pot detasa husa fiindca periodic o spala pentru o buna igiena si pentru a se bucura intotdeauna de un mediu curat. In opinia lor, au facut cea mai buna alegere si considera ca raportul calitate/pret este de departe unul foarte bun.

Review pe scurt: Kring Bianco

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Confort

9.6/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila si lavabila
  • Rezistenta

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.