Saltea iSleep SilverPlus 20 cm – Review si Pareri obiective

0
(0)

iSleep SilverPlus este o saltea ce prezinta in compozitie spuma cu memorie, oferind niveluri de fermitate diferite si un somn de inalta calitate. Poate fi alegerea ideala pentru toate persoanele a caror greutate nu depaseste limita maxima recomandata de 120 de kg.

Salteaua iSleep SilverPlus este un model inovativ ce ofera nivele de fermitati diferite pe fiecare parte, nucleul fiind realizat din trei tipuri de spuma combinate asigruand astfel un suport optim si o duritate medie. Un strat suplimentar de spuma cu memorie este adaugat pe o parte a husei saltelei, oferind in acest fel cel mai confortabil somn. Spuma folosita in aceasta saltea este extrem de elastica ce raspunde eficient la presiune si la caldura corporala. Acest model de saltea este realizat in Italia, iar in fabricarea sa au fost folosite materiale de inalta calitate, ce ofera rezistenta si confort.

Husa saltelei este tratata cu ioni de argint ce ofera importante proprietati impotriva retinerii umiditatii, prafului, acarienilor si bacteriilor. Pe ambele parti dispune de un fermoar ceea ce permite detasarea sa si spalarea in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Aceasta saltea prezinta o grosime de 24 de cm si este disponibila in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea iSleep SilverPlus 20 cm, 90 x 190

Saltea iSleep SilverPlus 20 cm, 90 x 200

Saltea iSleep SilverPlus 20 cm, 120 x 200

Saltea iSleep SilverPlus 20 cm, 140 x 200

Saltea iSleep SilverPlus 20 cm, 160 x 200

Saltea iSleep SilverPlus 20 cm, 180 x 200

Merita cumparata salteaua iSleep SilverPlus? Concluzii & Pareri

iSleep SilverPlus este o saltea realizata in Italia, iar calitatea isi spune cuvantul in cazul sau, in primul rand, prin prisma confortului oferit, iar pe de alta parte, datorita rezistentei foarte bune. Persoanele care  deja au achzitionat produsul se declara foarte multumiti de saltea, declarand ca se odihnesc excelent pe suprafata ei. Confirma faptul ca este deosebit de comoda, iar dimineata se simt mult mai bine odihniti si relaxati. In plus, apreciaza si posibilitatea detasarii husei pentru o igienizare corecta. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: iSleep SilverPlus 20 cm

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

10.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabila si Rezistenta
  • Proprietati ortopedice
  • Nivele de fermitate diferite
  • Husa detasabila si lavabila

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *