Saltea iSleep Silver Plus – Review si Pareri pertinente

iSleep Silver Plus este o saltea prevazuta cu spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate mediu, ideala pentru toti cei care doresc sa isi imbunatateasca nivelul de confort. Aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 130 de kg de persoana.

Saltea iSleep Silver Plus husaSalteaua iSleep Silver Plus este prevazuta cu niveluri diferite de fermitate pe fiecare parte si cu nucleu alcatuit din trei tipuri de spuma combinate oferind o duritate medie si un suport optim corpului. De asemenea, dispune de un strat suplimentar de spuma cu memorie oferind si mai mult confort indiferent de pozitia de dormit. Mai mult decat atat, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet asigurand un somn linistit.

Totodata, husa saltelei este tratata cu ioni de argint ce previne retinerea umiditatii, a prafului, a acarienilor si a bacteriilor. Mai mult decat atat, pe lateral este prevazuta cu fermoar ce permite detasarea acesteia si spalarea in masina de rufe la temperatura 40 de grade Celsius.

iSleep Silver Plus ofera importante proprietati ortopedice si anatomice, oferind astfel o sustinere eficienta si corecta corpului. Poate fi utilizata si de catre persoane care sufera de probleme la nivelul spatelui.

Grosimea saltelei este de 24 de cm dintre care 6 cm sunt reprezentati de spuma cu memorie si este disponibila in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea iSleep Silver Plus, 90x190x24 cm

Saltea iSleep Silver Plus, 180x200x24 cm

Ceea ce este si mai impresionant la aceasta saltea se refera la garantia foarte mare ce atinge 25 de ani.

Concluzii si Pareri

Salteaua iSleep Silver Plus este un model foarte confortabil si extrem de rezistent ce asigura un somn de inalta calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si sustin ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata ei. Nivelul de confort s-a imbunatatit in mod considerabil, iar multi care se confruntau cu dureri de spate sustin ca acestea s-au ameliorat sau chiar au disparut. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: iSleep Silver Plus

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

10.0/10

Pret

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Husa tratata cu ioni de argint
  • Husa detasabila si lavabila
  • Foarte rezistenta, Garantie de 25 de ani

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.