Saltea iSleep ‘Memory Spring’ – Review si Sfaturi utile

0
(0)

iSleep ‘Memory Spring’ este o saltea prevazuta cu arcuri individuale, dar si cu spuma cu memorie, oferind un nivel de fermitate mediu. Este un model realizat in Portugalia, fabricat din materiale de calitate ce ofera o buna rezistenta in timp, astfel ca nu intamplator garantia ajunge pana la 25 de ani.

Salteaua iSleep ‘Memory Spring’ prezinta in  partea centrala cu o combinatie inovatoare intre arcuri de tip Pocket Spring impachetate individual si doua tipuri diferite de spuma ce prezinta o elasticitate foarte mare. Arcurile de tip Pocket spring ce au o grosime de 14.5 cm sunt realizate cu o tehnologie ce presupune ca fiecare arc sa fie impachetat intr-un buzunar individual la greutatea corpului, distribuind uniform greutatea si oferind o sustinere optima corpului. Stratul superior este profilat cu 2 cm de spuma cu memorie moale oferind astfel un plus de confort.

Salteaua poate fi folosita pe ambele fete si poate fi rotatita atat in plan vertical, cat si in plan orizontal. Este recomandat sa fie asezata pe o somiera, pentru a permite fluxului de aer sa patrunda eficient in interior si sa elimine umiditatea.

Husa saltelei este fabricata din material textil foarte placut la atingere avand proprietati termoregulatoare. In ceea ce priveste intretinerea saltelei, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea produselor chimice de curatare pentru ca ar putea deteriora produsul.

Aceasta are o grosime de 20 de cm si este disponibila in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea iSleep 'Memory Spring' 90x200 cm

Saltea iSleep 'Memory Spring' 120x200 cm

Saltea iSleep 'Memory Spring' 140x200 cm

Saltea iSleep 'Memory Spring' 160x200 cm

Saltea iSleep 'Memory Spring' 180x200 cm

Merita cumparata salteaua iSleep ‘Memory Spring’? Concluzii & Pareri

Salteaua iSleep ‘Memory Spring’ este un model confortabil si foarte rezistent, fiind capabil sa va ofere un somn de calitate. Clientii actuali sunt foarte multumiti de ea declarand ca se odihnesc excelent pe suprafata sa. Sustin ca nu este nici foarte moale, nici foarte tare, este foarte usor de intretinut si rezistenta. Reprezinta cea mai buna alegere pentru ei, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Pareri pe scurt: iSleep 'Memory Spring'

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Extrem de rezistenta, garantie de 25 de ani
  • Foarte confortabila
  • Usor de intretinut
  • Material tratat antibacterian

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *