Saltea iSleep ‘Memory Relax’ – Review si Pareri generale

iSleep ‘Memory Relax’ este o saltea prevazuta cu spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate ridicat, sustinand eficient corpul. Poate fi alegerea potrivita inclusiv pentru persoanele care se confrunta cu dureri frecvente la nivelul spatelui, singura conditie fiind aceea de a nu se depasi greutatea maxima de 125 de kg de persoana.

Salteaua iSleep ‘Memory Relax’ poate fi folosita pe ambele fete, pe o fata fiind prevazuta cu un strat de 2 cm de spuma cu memorie oferind o senzatie mai moale si mai confortabila. Cealalta fata nu dispune de spuma cu memorie, oferind un nivel de fermitate mai mare. In zona centrala a saltelei se afla spuma foarte elastica cu grosimea de 16 cm ce ofera importante proprietati ortopedice. Aceasta reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand in acest fel musculaturii sa se relaxeze complet.

Acest model a fost realizat in Portugalia, in compozitia sa folosindu-se materiale de calitate. Textilele cu care a fost prevazuta sunt tratate antialergic si antibacterian, oferind astfel un mediu curat si sanatos. In zona laterala, salteaua dispune de o banda 3D ce permite aerului sa patrunda in interiorul acesteia pentru a elimina umezeala rezultata in timpul somnului, astfel prevenind dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.

In  ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficient sa aspirati si sa aerisiti periodic. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea fi degradata ireversibil.

Grosimea acestui model de saltea este de 20 de cm si o regasim in mai multe variante de dimensiuni si anume:

Saltea iSleep 'Memory Relax' 90x200

Saltea iSleep 'Memory Relax' 120x200

Saltea iSleep 'Memory Relax' 140x200 cm

Saltea iSleep 'Memory Relax' 160x200

Saltea iSleep 'Memory Relax' 180x200

Garantia oferita pentru acest model este de 25 de ani.

Merita cumparata salteaua iSleep ‘Memory Relax’? Concluzii & Pareri

iSleep ‘Memory Relax’ este o saltea foarte confortabila si extrem de rezistenta ce asigura un somn de inalta calitate. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de ea si sustin ca somnul lor s-a imbunatatit remarcabil. In cazul multor persoane, durerile de spate s-au ameliorat in mod considerabil sau chiar au disparut. Dimineata se trezesc mult mai relaxati si odihniti, ceea ce i-a determinat sa o recomande si cunoscutilor apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: iSleep 'Memory Relax'

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Doua nivele de fermitate
  • Proprietati ortopediceq
  • Rezistenta, garantie foarte mare de 25 de ani
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.