Saltea iSleep Galaxy 20 cm – Review si Pareri avizate

0
(0)

iSleep Galaxy este un model de saltea prevazuta cu spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate mediu, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile.

Salteaua iSleep Galaxy este prevazuta cu un nucleu realizat din doua jumatati aflate intr-o singura husa. Astfel, datorita acestei tehnologii, fiecare partener are sansa sa isi aleaga nivelul de fermitate dorit. O jumtate de saltea are o fermitate mai moale, in timp ce cealalata jumatate o fermitate medie. Puteti roti usor una sau ambele jumatati ale nucleului putand obtine trei combinatii diferite pentru suprafata saltelei: parte moale – parte moale, parte medie – parte moale, respectiv parte medie – parte medie. Salteaua este formata din spuma cu elasticitate ridicata ce ofera un suport optim corpului, ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand musculaturii sa se relaxeze complet, spuma elastica moale ce contribuie la confortul saltelei si spuma cu emmorie ce permite obtinerea unei pozitii cat mai confortabile pe parcursul noptii. Salteaua se poate roti atat pe plan vertical, ccat si pe plan orizontal, asigurandu-i astfel si o durata de utilizare mai mare.

Husa saltelei este prevazuta cu fermoar, ceea ce permite detasarea sa si spalarea in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. Acest model este realizat in Italia si este fabricat din materiale de inalta calitate, durabile.

Prezinta o grosime de 30 cm si este disponibila in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea iSleep Galaxy 20 cm, 120 x 200

Saltea iSleep Galaxy 20 cm, 160 x 200

Saltea iSleep Galaxy 20 cm, 180 x 200

Merita cumparata salteaua iSleep Galaxy? Concluzii & Pareri

iSleep Galaxy este o saltea confortabila si rezistenta, realizata din materiale de calitate ce ofera un somn linistit si relaxant pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt de parere ca merita fiecare banut fiindca este intr-adevar o saltea deosebita, ce asigura tot confortul de care au nevoie. Sunt fascinati de faptul ca o pot regla astfel incat sa obtina nivelul de fermitate dorit si apreciaza si faptul ca pot detasa husa pentru a o spala. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Saltea iSleep Galaxy 20 cm

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

10.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Nucleu forcat din doua jumatati
  • Foarte rezistenta
  • Husa detasabila si lavabila
  • Rezistenta

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *