Saltea iSleep DuoSense 20 cm – Review si Recomandari

0
(0)

iSleep DuoSense este o saltea realizata din spuma poliuretanica ce ofera un nivel de fermitate ridicata, reprezentand o alternativa buna si pentru cei care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui. Aceasta poate fi o varianta potrivita pentru toate persoanele a caror greutate nu depaseste 120 de kg.

Salteaua iSleep DuoSense este un model realizat in Italia ce ofera nivele de fermitate diferite pe fiecare parte. Astfel, aceasta prezinta o parte mai moale prevazuta cu un strat suplimentar de 3 cm de spuma moale, oferind un suport potrivit celor care prefera pozitia de dormit pe lateral.  Pe partea cealalta, salteaua este prevazuta cu o baza mai dura, oferind un suport ortopedic intregului corp, fiind recomandata celor care obisnuiesc sa se odihneasca mai mult pe spate.

Nucleul DuoSense are o grosime de 16 cm si este realizat din spuma elastica ce ofera o buna  durabilitate. Rezista eficient la presiune si nu se deformeaza. De asemenea, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze in totalitate. Mai mult decat atat, sustine coloana vertebrala in pozitie corecta.

Pentru husa acestui produs, au fost folosite materiale textile cu importante proprietati anti-alergice care asigura un mediu curat si uscat, prevenind retentia umiditii in saltea. De asemenea, favorizeaza circulatia aerului, pentru a elimina rapid umezeala rezultata in timpul somnului, prevenind in acest fel dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor.

In ceea ce priveste intretinerea produsului,  este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea fi degradat ireversibil produsul.

Modelul in discutie are o grosime de 20 de cm si il putem gasi in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea iSleep DuoSense 20 cm, 90 x 190

Saltea iSleep DuoSense 20 cm, 90 x 200

Saltea iSleep DuoSense 20 cm, 120 x 200

Saltea iSleep DuoSense 20 cm, 140 x 200

Saltea iSleep DuoSense 20 cm, 160 x 200

Saltea iSleep DuoSense 20 cm, 180 x 200

Merita cumparata salteaua iSleep DuoSense? Concluzii & Pareri

Salteaua iSleep DuoSense este un model de saltea ferma, care ofera o sustinere eficienta corpului  chiar si celor care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui. Cumparatorii actuali s unt multumiti de ea si sustin ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata acesteia. Multi dintre ei sufereau de dureri de spate, iar progresiv, au sesizat ameliorari considerabile. De aceea, sunt de parere ca au facut o alegere  extrem de buna al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: iSleep DuoSense 20 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

Confort

9.8/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Realizata din textile antibacteriene
  • Doua nivele de fermitate
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *