Saltea iSleep Cosmopolitan 24 cm – Review si Recomandari

0
(0)

iSleep Cosmopolitan este o saltea prevazuta cu spuma cu memorie ce ofera un somn de inalta calitate punand la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu. Este alegerea ideala fie si in cazul celor cu probleme de spate, singura conditie fiind aceea de a nu depasi greutatea maxima admisa de 120 de kg.

Salteaua iSleep Cosmopolitan este prevazuta cu tehnologia Double Core avand un design placut alaturi de tesatura Tenecel va garanta un nivel de confort ridicat si un mediu sanatos. Miezul este alcatuit din spuma vascoelastica si din spuma cu memorie avand o grosime de 6 cm doar pe una din fete. Aceasta are capacitatea de a ameliora punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet. Gratie tehnologiei duble a bazei, fiecare partener poate sa isi aleaga nivelul de fermitate dorit. In plus, tesatura Tenecel este realizata conform celor mai recente standard, continand fibre de eucalipt, despre care stim ca prezinta importante proprietati antibacteriene.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Modelul in discutie are o grosime de 24 de cm si este disponibila in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea iSleep Cosmopolitan 24 cm, 90 x 190 cm

Saltea iSleep Cosmopolitan 24 cm, 90 x 200 cm

Saltea iSleep Cosmopolitan 24 cm, 140 x 200 cm

Saltea iSleep Cosmopolitan 24 cm, 120 x 200 cm

Saltea iSleep Cosmopolitan 24 cm, 160 x 200 cm

Saltea iSleep Cosmopolitan 24 cm, 180 x 200 cm

In plus, salteaua vine cu o garantie impresionanta de pana la 16 ani.

Merita cumparata salteaua iSleep Cosmopolitan 24 cm? Concluzii & Pareri

iSleep Cosmopolitan este un model de saltea foarte confortabila si rezistenta, ce ofera un somn de inalta calitate utilizatorului pe tot parcursul noptii. Cei care deja au achizitionat salteaua sustin ca nivelul de confort s-a imbunatatit, iar acest lucru il resimt chiar si dimineata. Se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti, durerile de spate s-au ameliorat, iar acum se bucura de mai multa energie pe parcursul zilei. O recomanda cu incredere si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: iSleep Cosmopolitan 24 cm

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

10.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spuma cu memorie
  • Husa contine fibre de eucalipt
  • Tehnologie Double core
  • Foarte rezistenta, garantie de 16 ani

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *