Saltea iSleep ‘CoolComfort’ – Review si Pareri utile

iSleep ‘CoolComfort’ este o saltea foarte confortabila si extrem de rezistenta, realizata din spuma poliuretanica ce pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu. Mai mult decat atat, aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 110 kg de persoana.

Salteaua iSleep ‘CoolComfort’  este un model fabricat in Italia din materiale de inalta calitate, ce ofera o rezistenta excelenta in timp, fapt demonstrat si de garantia foarte mare ce ajunge pana la 25 de ani. Este prevazuta cu un miez realizat din spuma foarte elastica dar si un strat de 2 cm de spuma cu memorie ce ne aduce un plus de confort.

Husa saltelei este prevazuta cu tesatura Cool Sensation  ce ofera efect de racire antiperspirant, tratament antibacterian si antiacarian. Mai mult decat atat, partea superioara a acesteia poate fi utilizata ca un topper portabil. In plus, aceasta este prevazuta cu fermoar, ceea ce inseamna ca o veti putea detasa fara probleme putand fi spalata in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. Totodata, producatorii ne atentioneaza sa nu folosim produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Aceasta prezinta o grosime de 22 de cm si este disponibila in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea iSleep 'CoolComfort' 90x200 cm

Saltea iSleep 'CoolComfort' 120x200 cm

Saltea iSleep 'CoolComfort' 140x200 cm

Saltea iSleep 'CoolComfort' 160x200 cm

Saltea iSleep 'CoolComfort' 180x200 cm

Merita cumparata salteaua iSleep ‘CoolComfort’ ? Concluzii & Pareri

iSleep ‘CoolComfort’  este o saltea foarte buna realizata din materiale de inalta calitate si trebuie sa aveti in vedere faptul ca nu multe sunt saltelele ce vin la pachet cu o garantie de 25 de ani.  Actualii cumparatori sunt foarte incantati de ea sustinand ca este intr-adevar o saltea confortabila, nici foarte moale, dar nici foarte tare. De asemenea, au s-au declarat incantati de faptul ca pot detasa husa pentru a ii asigura o igienizare corespunzatoare in masina de spalat rufe. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere foarte buna al carui raport  calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: iSleep 'CoolComfort' 

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Rezistenta mare, garantie de 25 de ani
  • Husa detasabila CoolSensation
  • Sustinere anatomica si ortopedica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.