Saltea iSleep CoolComfort 22 cm – Review si Recomandari

0
(0)

iSleep CoolComfort 22 cm este o saltea prevazuta cu spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate mediu si un somn linistit pe tot parcursul noptii. Este un model realizat in Italia din materiale de inalta calitate, ce asigura o buna rezistenta in timp, fapt demonstrat si de garantia foarte mare, de pana la 16 ani.

Salteaua iSleep CoolComfort 22 cm este prevazuta cu un miez din spuma vascoelastica cu grosimea de 19 cm, spuma cu memorie cu grosimea de 2 cm si materiala textil Cool Sensation. Salteaua poate fi folosita pe ambele parti, avand fermitati diferite.

Husa saltelei este realizata din material textil ce are capacitatea de a oferi un efect de racire pentru a preveni transpiratia pe parcursul noptii. De  asemenea, aceasta beneficiaza de husa detasabila cu  fermoar pe ambele parti, astfel ca va putea fi spalata in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius, asigurandu-i astfel o igienizare optima. In plus, puteti aspira si aerisi periodic salteaua. Nu se recomanda folosirea de produse chimice pe suprafata ei pentru ca ar putea degrada ireversibil produsul.

Produsul in discutie are o grosime de 22 de cm si este disponibil in  mai multe variante de dimensiuni:

Saltea iSleep CoolComfort 22 cm, 90 x 190 cm

Saltea iSleep CoolComfort 22 cm, 90 x 200 cm

Saltea iSleep CoolComfort 22 cm, 120 x 200 cm

Saltea iSleep CoolComfort 22 cm, 140 x 200 cm

Saltea iSleep CoolComfort 22 cm, 160 x 200 cm

Saltea iSleep CoolComfort 22 cm, 180 x 200 cm

Merita cumparata salteaua iSleep CoolComfort 22 cm? Concluzii & Pareri

iSleep CoolComfort 22 cm este o saltea foarte confortabila si rezistenta capabila sa asigure un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii actuali sunt incantati de ea declarand ca este exact ceea ce aveau nevoie pentru a se bucura de un somn linistit. Nu este o saltea nici foarte tare, dar nici foarte moale, si reuseste sa sustina foarte bine corpul. In plus, apreciaza faptul ca pot detasa husa pentru a ii oferi o igienizare corespunzatoare. In ansamblu, sunt multumiti de alegerea pe care au facut-o, motiv pentru care recomanda mai departe salteaua si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Recenzii pe scurt: iSleep CoolComfort 22 cm

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

10.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Prevazuta cu spuma cu memorie
  • Nivele de fermitate diferite
  • Husa detasabila si lavabil
  • Disponibila intr-o gama variata de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *