Saltea iSleep BodyRest 22 cm – Review si Pareri avizate

iSleep BodyRest 22 cm este o saltea realizata din spuma cu poliuretanica ce ofera un nivel de fermitate mediu. Poate fi alegerea potrivita pentru cei a caror greutate nu depaseste limita maxima de 120 de kg.

Salteaua iSleep BodyRest 22 cm este prevazuta cu spuma foarte elastica si un strat suplimentar de spuma moale in materialul textil pe ambele fete, oferind confortul mult dorit. Mai mult decat atat, tehnologia Thermosense ajuta la reglarea temperaturii corpului, mentinand un confort termic sporit. Modelul in discutie este realizat in Italia, fiind realizat din materiael de inalta calitate ce ofera o buna rezistenta in timp, acest lucru fiind dovedit si de garantia mare de pana la 16 ani.

Nucleul este alcatuit dintr-un strat de 17 cm de spuma elastica, reusind sa urmeze formele corpului si sa amelioreze punctele de presiune pentru a va putea bucura de un somn relaxant.  Salteaua poate fi folosita pe ambele parti, ba chiar este recomnadat sa o intoarceti periodic de pe o parte pe alta pentru a ii asigura o uzura uniforma.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora ireversibil salteaua.

Aceasta are o grosime de 22 cm si este disponibila in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea iSleep BodyRest 22 cm, 90 x 190 cm

Saltea iSleep BodyRest 22 cm, 90 x 200 cm

Saltea iSleep BodyRest 22 cm, 120 x 200 cm

Saltea iSleep BodyRest 22 cm, 140 x 200 cm

Saltea iSleep BodyRest 22 cm, 160 x 200 cm

Saltea iSleep BodyRest 22 cm, 180 x 200 cm

Merita cumparata salteaua iSleep BodyRest 22 cm? Concluzii & Pareri

iSleep BodyRest 22 cm este o saltea foarte rezistenta si confortabila ce ofera un somn de inalta calitate pe parcursul noptii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea sustinand ca se odihnesc excelent pe suprafata ei. Nu este nici tare, dar nici moale, reusind sa sustina eficient corpul. Dimineata se trezesc mult mai relaxati si bine odihniti, ceea ce i-a determinat sa o recomande si cunoscutilor, apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: iSleep BodyRest 22 cm

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte rezistenta, Garantie de 16 ani
  • Disponibila in foarte multe dimensiuni
  • Usor de intretinut
  • Tehnologie Thermosense

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.