Saltea Imperial Dream Extra Confort cu arcuri – Review si Pareri obiective tip hercule

0
(0)

Imperial Dream Extra Confort este un model de saltea realizat din plasa de arcuri ce ofera un nivel de fermitate ridicat, asigurand o sustinere optima intregului corp. Aceasta are capacitatea de a sustine o greutate impresionanta de pana la 160 de kg de persoana.

Salteaua Imperial Dream Extra Confort este realizata din arcuri Hercules ce sunt fabricate din otel carbon si tratate termic pentru o buna fiabilitate. Asigura un raport foarte bun intre gradul de elasticitate si cel de rigiditate, in timp protectia din spuma poliuretanica ofera o buna densitate si calitate, pentru a mentine o pozitie corecta intregului corp, in mod special, coloanei vertebrale si a umerilor. Dispune de strat dublu de feltru, primul strat fiind mai tare, iar cel de-al doilea mai moale.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, este suficienta aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare ce ar putea degrada ireversibil produsul. In plus, producatorii recomanda ca periodic sa intoarceti salteaua de pe o parte pe alta pentru a ii oferi o uzura uniforma. In acest sens, beneficiaza pe laterale de manere speciale pentru a fi mai usor sa o manipulati.

 Imperial Dream Extra Confort manere

Salteaua are o grosime de 32 de cm si este disponibila in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea Imperial Dream Extra Confort cu arcuri tip hercule, 140x200x32 cm

Saltea Imperial Dream Extra Confort cu arcuri tip hercule, 160x200x32 cm

Saltea Imperial Dream Extra Confort arcuri tip hercule, 180x200x32 cm

Garantia oferita de producatori pentru acest produs este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Imperial Dream Extra Confort? Concluzii & Pareri

Imperial Dream Extra Confort este o saltea potrvita pentru cei ce prefera modelele de arcuri in detrimentul celor cu spuma, oferind o sustinere eficienta corpului si un somn linistit pe parcursul noptii. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita pentru nevoile si preferintele lor, astfel ca se odihnesc foarte bine pe suprafata acesteia. Este foarte comoda, usor de intretinut, dar si de manipulat atunci cand trebuie sa o mute de pe o parte pe alta. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Recenzii pe scurt: Imperial Dream Extra Confort

9.4

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.3/10

Confort

9.5/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sustine eficient corpul
  • Manere speciale pentru manipulare
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *