Saltea Ideal Sleep HOTEL SERIES CALIFORNIA LUX MEMORY Review si Pareri

Ideal Sleep HOTEL SERIES CALIFORNIA LUX MEMORY este un model de saltea superortopedica ce asigura o buna sustinere intregului corp si o poziite corecta coloanei vertebrale. Ofera un nivel de fermitate mediu si poate sustine o greutate impresionanta de pana la 140 de kg de persoana.

Salteaua Ideal Sleep HOTEL SERIES CALIFORNIA LUX MEMORY este fabricata in Romania realizata din plasa de arcuri Bonnell cu inaltimea de 15 si diametrul de 86 mm realizate din otel-carbon de 2.2 mm, spuma poliuretanica elastica cu grosimea de 3 cmsi densitatea de 21 kg/mc pe ambele fete si spuma cu memorie cu grosimea de 2 cm. Arcurile Bonnell sunt rigidizate datorita buretelui care se afla intre ele, ducand la o buna fermitate si durabilitate.

Salteaua imbina tehnologia arcurilor Bonnell cu cea a spumei elastice Wellform HD si a spumei Hypersoft pentru un bun confort ortopedic si anatomic. Spuma vascoelastica de 2 cm are capacitatea de a se adapta formelor corpului fara a exercita presiune in timpul somnului.

Husa include un sistem de aerisire optim tip plasa ce permite saltelei sa respire. Astfel, umiditatea acumulata in timpul somnului este eliberata rapid, prevenind dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului in interiorul sau.

Intretinerea acesteia este foarte simpla, se recomanda aspirarea si aerisirea periodica. Nu folositi produse chimice de curatare care ar putea deteriora ireversibil produsul.

Pentru ca vine expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 48 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Salteaua are o inaltime de 28 de cm si este disponibila intr-o gama variata de dimensiuni atat pentru pat single, cat si pentru pat matrimonial. Vine la pachet cu o garantie de 3 ani.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata salteaua superortopedica Ideal Sleep HOTEL SERIES CALIFORNIA LUX MEMORY? Concluzii si Pareri

Salteaua Ideal Sleep HOTEL SERIES CALIFORNIA LUX MEMORY este un model confortabil si rezistent ce poate oferi o sustinere eficienta intregului corp. Cumparatorii s-au declarat multumiti de ea si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata. Sustine bine corpul, iar durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Ideal Sleep HOTEL SERIES CALIFORNIA LUX MEMORY

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Confort

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Confortabila
  • Usor de intretinut
  • Poate sustine o greutate de pana la 140 de kg/persoana

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.