Saltea superortopedica, Ideal Sleep, Hotel Line Lux Review si Recomandari

0
(0)

Ideal Sleep Hotel Line Lux este o saltea superortopedica prevauzta cu arcuri punand la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate ridicat. Totodata, aceasta poate sustine o greutate impresionanta de pana la 140 de kg de persoana.

Salteaua superortopedica Ideal Sleep Hotel Line Lux este un model fabricat in Romania ce are la baza tehnologia arcurilor Bonnnell si a spumei elastice Wellform HD, respectiv a spumei Hypersoft pentru un confort ortopedic si anatomic optim. Pe ambele fete prezinta placi din poliuretan de inalta densitate cu o grosime de 3 cm.

Husa acesteia este realizata din tricot si beneficiaza de tratament cu ioni de argint ce ofera proprietati antibacteriene. Intretinerea produsului este foarte usoara, caci este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare, care ar putea sa o deterioreze ireversibil. In plus, o data la trei luni intoarceti salteaua de pe o parte pe cealalta inversand zona superioara si cea inferioara. In acest fel, ii veti asigura o uzura uniforma.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui sa asteptati circa 48 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a  nu deteriora si produsul.

Totodata, este disponibila intr-o gama destul de variata de dimensiuni pentru pat single sau pat matrimonial.

Verifica dimensiuni disponibile si pret actual!

Merita cumparata salteaua ortopedica Ideal Sleep, Hotel Line Lux? Concluzii si Pareri

Salteaua Ideal Sleep Hotel Line Lux este un model ferm care poate asigura o buna sustinere corpului. Cumparatorii s-au aratat multumiti de ea si declara ca se odihnesc excelent pe suprafata acesteia. Pentru cei cu probleme la nivelul spatelui, este o alegere inspirata. Multi dintre ei confirma ca durerile s-au ameliorat sau chiar au disparut. A fost pentru ei o alegere inspiarata al carei raport calitate/pret este unul bun.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Recenzii pe scurt: Ideal Sleep Hotel Line Lux

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Confort

9.5/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Gama variata de dimensiuni
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *