Saltea ortopedica, Green Future Eco Bonnell : Review si Pareri pertinente

Green Future Eco Bonnell este o saltea ortopedica prevazuta cu plasa de arcuri ce pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu. Poate fi o optiune buna pentru persoanele a caror greutate nu depaseste 100 de kg.

Salteaua Green Future Eco Bonnell este realizata din arcuri Bonnell siun strat generos de vata, oferind importante proprietati ortopedice, ceea ce inseamna o sustinere eficienta a intregului corp si mentinerea coloanei vertebrale intr-o pozitie corecta. Salteaua nu este nici foarte tare, dar nici prea moale si ofera confort indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, pe lateral sau pe burta.

Husa este realizata din Jacquard ce permite aerului sa patrunda eficient in interiorul sau eliminand rapid umezeala rezultata in timpul somnului. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in interiorul acestuia, oferind un mediu mai curat.

Intretinerea acesteia este foarte simpla, fiindca este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Fiindca saltea este expediata in forma rulata si vidata, trebuie sa asteptati circa 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

In plus, puteti gasi salteaua intr-o gama destul de variata de dimensiuni – aici, fie ca sunteti in cautarea unui model pentru pat single sau matrimonial. Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

Merita cumparata salteaua Green Future Eco Bonnell? Concluzii & Pareri

Green Future Eco Bonnell este o saltea ortopedica nici foarte tare, nici foarte moale, care sustine eficient corpul si care poate oferi un nivel optim de confort. Cumparatorii declara ca se odihnesc bine pe suprafata ei, adaptandu-se foarte usor cu nivelul de fermitate. Poate fi o varianta potrivita si pentru celor cu un buget mai restrans, iar raportul calitate/pret cu care vine la pachet este unul avantajos.

Review pe scurt: Green Future Eco Bonnell

9.3

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.2/10

Confort

9.4/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortpedice
  • Usor de intretinut
  • Gama variata de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.