Saltea Bio Antialergica Green Future Bamboo 14+2 Memory, Anatomica, Ortopedica

Green Future Bamboo 14+2 Memory este o saltea ortopedica, ce pune la dispozitie un nivel de fermitate ridicat, oferind o sustinere eficienta corpului. Aceasta poate fi o alternativa potrivita tuturor celor care nu au o greutate mai mare de 100 de kg.

Salteaua Green Future Bamboo 14+2 Memory este un model realizat din materiale de calitate, care a fost conceput de cei de la Green Future in colaborare cu specialisti alergologi si ortopezi. Baza saltelei este realizata din spuma elastica Green Form HD prevazuta cu celulatie deschisa, oferind astfel o sustinere anatomica intregului corp, dar mai ales, o pozitie corecta coloanei vertebrale. Totodata, cei 2 cm de spuma Green Ther Memory urmeaza formele corpului, eliberand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, asigurand astfel o circulatie potrivita si permite musculaturii sa se relaxeze complet.

Modelul in discutie poate fi folosit pe ambele fete, avnad fermitati diferite: o parte este foarte femra, in timp ce cealalta parte este mai moale. Indiferent de pozitia preferata de dormit – pe burta, pe spate sau pe lateral, aceasta saltea ofera tot confortul de care aveti nevoie.

Husa produsului in discutie este prevazuta cu fibre de bambus, ajutand la mentinerea unui mediu curat si sanatos. In plus, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica, nefiind recomandata utilizarea de produse chimice pe suprafata sa.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati in jur de 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita.

Modelul in discutie are o grosime de 18 cm si este disponibil in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea Bio Antialergica Green Future Bamboo 14+2 Memory 90x200 cm

Saltea Bio Antialergica Green Future Bamboo 14+2 Memory 140x200 cm

Saltea Bio Antialergica Green Future Bamboo 14+2 Memory 160x200 cm

Salteaua detine o garantie de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Green Future Bamboo 14+2 Memory? Concluzii & Pareri

Salteaua Green Future Bamboo 14+2 Memory este o saltea, desi ferma, foarte confortabila, care va poate garanta un somn linstit. Cumparatorii s-au declarat multumiti de alegerea facuta si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata acesteia. Este exact cum isi doreau si cum aveau nevoie, drept pentru care au recomandat-o si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Green Future Bamboo 14+2 Memory

9.4

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.6/10

Confort

9.4/10

Pret

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Usor de intretinut
  • Proprietati antialergice si antimicrobiene

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.