Saltea ortopedica, GREEN FUTURE, Aloe Vera | Review si Pareri pertinente

0
(0)

GREEN FUTURE Aloe Vera este o saltea ortopedica prevazuta cu spuma poliuretanica si spuma cu memorie ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de maxim 100 de kg de persoana.

Salteaua ortopedica GREEN FUTURE Aloe Vera este un modelrealizat de Green Future in colaborare cu specialisti ortopezi astfel ca salteaua in discutie ofera importante propriteati ortopedice si efecte anti-inflamatoare si antialergice. Baza acesteia este realziata din spuma elastica Green Frm HD cu celulatie deschisa asigurand o sustinere corecta corpului si oferind coloanei vertebrale o pozitie optima. Salteaua poate fi folosita pe ambele fete, punadn la dispozitie fermitati diferite – o parte este foarte ferma fiind prevazuta cu strat de confort din fibre naturale de bumbac si o parte cu fermitate medie prevazuta cu un strat de confort de 2 cm din spuma memory si vatelina cu fibre de bambus.

Husa saltelei este realizata dintr-o tesatura foarte moale si placuta la atingere si beneficiaza de tratament de Aloe Vera si vatelina cu fibre de bambus. Este matlasata pe partea superioara cu 2 cm de spuma Green Therm Memory reactionand la caldura corpului, timp in care se muleaza pe formele acestuia eliberand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand in acest fel msuculaturii sa se relaseze in totalitate, timp in care imbunatateste si circulatia sangelui.

Totodata, bambusul este cunoscut pentru proprietatile antialergice si antimicrobiene, oferind un mediu mai curat si mai sanatos. Structura fibrei cu goluri ofera o buna absorbtie si un confort temric optim, iar tehnologia spumei Green Form HD alaturi de cea a stratului de Green Therm Memory impiedica propagarea miscarilor partenerului in timpul somnului.

Husa este prevazuta cu tesatura Free Air 3D ce ajuta la mentinerea unui mediu uscat si sanatos. In plus, pentru o buna intretinere a saltelei, se recomanda aspirarea si aerisirea periodica. Nu este indicat sa folositi produse chimice de curatare ce ar putea deteriora-o ireversibil.

Pentru ca produsul vine in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa ce il despachetati sa asteptati circa 72 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul in discutie are o grosime de 18 cm si este disponibila intr-o gama foarte variata de dimensiuni. Toate dimensiunile le puteti gasi aici.

Merita cumparata salteaua GREEN FUTURE Aloe Vera? Concluzii & Pareri

Salteaua GREEN FUTURE Aloe Vera este un model ortopedic ce ofera o sustinere eficienta corpului si un somn linistit. Se bucura de aprecieri bune si in randul cumparatorilor care sustin ca salteaua in discutie este foarte confortabila, se odihnesc bine pe ea si apreciaza faptul ca este usor de intretinut. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: GREEN FUTURE Aloe Vera

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.5/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Fibre de bambus
  • Disponibila intr-o gama variata de dimensiuni
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *