Saltea Ortopedica, Fresh Hybrid, Ioni de Argint, 17+3 : Review si Pareri avizate

Fresh Hybrid este o saltea ortopedica ce face parte din gama Ortopedicus ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate ridicat, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 110 kg. Poate fi o alternativa de luat in calcul si pentru cei care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Salteaua Fresh Hybrid ofera importante proprietati ortopedice si anatomice, sustinand eficient corpul, in special, coloana vertebrala. Aceasta reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet. Este un model realizat in Germania, in colaborare cu medici ortopezi si specialisti in realizarea materialelor poliuretanice si textile, oferind un raport calitate/pret foarte bun.

In realizarea acestei saltele, a fost folosita spuma inteligenta Grun Tech de inalta intensitate, prevenind dispersia miscarilor in timpul somnului. Spuma aerata Luft HD prevazuta cu celulatie deschisa ofera elasticitate si buna rezistenta in timp. In plus, permite aerului sa patrunda eficient in interiorul saltelei, indepartand umezeala acumulata in timpul somnului.

In fabricarea husei a fost utilizata tesatura tridimensionala 3D Freeze, amplasata pe lateral, de tip fagure ce asiugra un flux optim de aer asupra nucleului, eliberand astfel umezeala rezultata in timpul somnului. Husa tip Silver Ion este foarte placuta la atingere, iar avantajul acesteia este ca dispune de fermoar, permitand detasarea ei si spalarea acesteia in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Totodata, aceasta este disponibila intr-o gama foarte variata de dimensiuni, astfel ca as putea spune ca este imposibil sa nu gasesti varianta de care ai nevoie. Aici poti gasi toate dimensiunile disponibile. In plus, vine la pachet cu o garantie de 5 ani.

Merita cumparata salteaua Fresh Hybrid? Concluzii & Pareri

Salteaua Fresh Hybrid este un model ortopedic realizat din spuma ce asigura o sustinere eficienta corpului si un somn linistit. Clientii actuali sunt foarte multumiti de ea si declara ca au facut cea mai potrivita alegere pentru nevoile lor. Este foarte confortabila chiar daca este o saltea ferma, se odihnesc foarte bine pe suprafata ei, iar cei care se confruntau cu probleme de spate si-au revenit aproape complet. Prin urmare, o recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Fresh Hybrid 17+3

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Confort

9.9/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Realizata din materiale de calitate
  • Husa silver ion detasabila si lavabila
  • Disponibila in foarte multe variante de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.