Saltea DORMIT SPUMA FEELING FOAM de 12 cm : Review si Pareri personale

Salteaua Dormit din spuma Feeling Foam este o varianta foarte accesibila la pret ce ofera un nivel de fermitate ridicat, fiind indicat pentru persoane care prefera suprafetele mari dure sau, de ce nu, din motive medicale. Insa, trebuie sa aveti in vedere faptul ca salteaua poate sustine o greutate de pana la 80 de kg de persoana.

Miezul saltelei este realizat din spuma poliuretanica ce ofera o sustinere eficienta intregului corp. Interesant este ca amelioreaza dispersia miscarilor partenerului in timpul somnului, ceea ce va va ajuta sa va odihniti mai bine, fara sa fiti deranjati.

Intretinerea saltelei este foarte simpla, intrucat este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu este recomandata, in schimb, utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora-o ireversibil.

Modelul in discutie are o grosime de 12 cm, insa exista si alte variante. De asemenea, poate fi gasit intr-o gama extrem de variata de dimensiuni aici.

Merita cumparata Salteaua DORMIT SPUMA FEELING FOAM? Concluzii & Pareri

Salteaua DORMIT SPUMA FEELING FOAM este o varianta ieftina, potrivita si pentru cei cu un buget mai restrans, oferind un nivel de fermitate ridicat. Cumparatorii au declarat ca este o saltea pe care se odihnesc bine, avand nevoie sau preferand variantele mai tari. Pana acum nu au intampinat niciun fel de neplaceri, motiv pentru care sunt de parere ca au facut o alegere inspirata pentru nevoile lor si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Saltea DORMIT SPUMA FEELING FOAM de 12 cm

Recenzii pe scurt: Saltea DORMIT SPUMA FEELING FOAM de 12 cm

9

Calitate

8.9/10

Rezistenta

9.0/10

Confort

9.0/10

Pret

8.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de intretinut
  • Disponibila in foarte multe variante de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.