Saltea dubla Aloe Vera Plus Memory 160-200cm cu set 2x Perne si Pilota Dubla inclus, Dormeo : Review

0
(0)

Dormeo Aloe Vera Plus Memory este o saltea foarte confortabil realizata din materiale de calitate ce ofera si o buna rezistenta in timp. Se adapteaza foarte bine nevoilor corpului si asigura un somn linistit si relaxant.

Salteaua Dormeo Aloe Vera Plus Memory este realizata dintr-un strat de 16 cm de spume Eoccell de o calitate foarte buna adaptabila al nevoile corpului. Aceasta este prevazuta cu celule 3D foarte mici si flexibile, umplute cu aer ce ofera un bun suport si mentine o pozitie corecta coloanei vertebrale. Mai mult decat atat, design-ul special permite si un flux constant de aer, astfel incat salteaua sa ramana uscata si igienica atunci cand va odihniti.

Totodata, la nivelul husei este inclus si un strat de 2 cm de spuma cu memorie ce sporeste nivelul de confort. Husa este imbogatita cu Aloe Vera, pentru un mediu de dormit igienic si placut. Tratamentul CleanEffect actioneaza impotriva bacteriilor, acarienilor si microbilor, fiind ideala si pentru persoanele care sufera de alergii sau astm. Pentru a fi mai usor de manipulat, dispune de patru manere pe laterale, foarte practice.

De asemenea, intretinerea saltelei este foarte simpla. Trebuie doar sa o aerisiti si aspirati periodic, fara a folosi substante chimice ce ar putea deteriora-o.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa sase ore pentru a isi reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Fiti atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Verifica dimensiuni disponibile si pret actual!

Merita cumparata salteaua Dormeo Aloe Vera Plus Memory? Concluzii si Pareri

Dormeo Aloe Vera Plus Memory este o saltea confortabila, fabricata din materiale de calitate ce asigura o buna sustinere intregului corp. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca se odihnesc excelent pe suprafata sa. Ofera o senzatie placuta, iar dimineata se trezesc foarte bine odihniti si relaxati. Sunt de parere ca au facut o laeger buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Saltea dubla Dormeo Aloe Vera Plus Memory

9.9

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Confort

9.9/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sustinere corecta coloanei vertebrale
  • Spuma Ecocell si spuma cu memorie
  • Tratament CleanEffect si Aloe Vera

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *