Saltea ortopedica DOMINE Ultra Pocket Multilayer | Review si Sfaturi utile

0
(0)

DOMINE Ultra Pocket Multilayer este un model de saltea din gama premium realizata din arcuri individuale ce pune la dispozitia utilizatorilor un nivel de fermitate mediu. Totodata, aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Salteaua DOMINE Ultra Pocket Multilayer este prevazuta cu un nucleu realizat din arcuri individuale Pocket Spring cu grosimea de 18 cm ce ofera o buna flexibilitate saltelei. Totodata, este prevazuta cu un strat Smart Foam ce ofera proprietati asemanatoare latexului fiind maleabil si durabil, grosimea acestuia fiind de 2 cm si densitatea de 25 kg/mc oferind un nivel de fermitate mediu spre mare. Un alt strat este cel realizat din spuma High Resilience Foam foarte moale cu grosimea de 2 cm. Pe laterale, exista un strat din burete cu densitatea de 28 kg/mc. Pe ambele fete, salteaua este matlasata asigurand in acest fel o buna ventilatiei saltelei. In plus, lateralele sale sunt ranforsate, ceea ce inseamna ca salteaua ofera o sustinere eficienta atunci cand utilizatorul se aseaza pe marginea sa.

Husa este realizata din tricot de cea mai buna calitate, fiind foarte placuta la atingere. In plus, aceasta are avantajul de a se putea detasa putand fi spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 24 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora produsul. De asemenea, producatorii recomadna sa aerisiti si sa aspirati periodic salteaua, iar pentru o  mai buna protectie, puteti opta si pentru o husa speciala pentru protejarea ei.

Modelul in discutie prezinta o grosime de 24 de cm si este disponibil in urmtoarele variante de dimensiuni:

Saltea ortopedica DOMINE Ultra Pocket Multilayer, 90x200x24 cm

Saltea ortopedica DOMINE Ultra Pocket Multilayer, 140x190x24 cm

Saltea ortopedica DOMINE Ultra Pocket Multilayer, 140x200x24 cm

Saltea ortopedica DOMINE Ultra Pocket Multilayer, 160x190x24 cm

Saltea ortopedica DOMINE Ultra Pocket Multilayer, 160x200x24 cm

Saltea ortopedica DOMINE Ultra Pocket Multilayer, 180x200x24 cm

Saltea ortopedica DOMINE Ultra Pocket Multilayer, 200x200x24 cm

Merita cumparata salteaua DOMINE Ultra Pocket Multilayer? Concluzii & Pareri

DOMINE Ultra Pocket Multilayer este, fara indoiala, o varianta de saltea ortopedica de calitate, realizata din materiale rezistente ce ofera o buna sustinere corpului. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si sustin ca a fost cea mai inspirata alegere pentru nevoile sale. Se odihnesc foarte bine pe suprafata sa si apreciaza faptul ca pot detasa husa pentru  a asigura produsului o igienizare corespunzatoare. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: DOMINE Ultra Pocket Multilayer

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

9.9/10

Confort

9.9/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Realizata din materiale de calitate
  • Husa detasabila si lavabila
  • Disponibila intr-o gama variata de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *