Saltea ortopedica, DENVER cu plasa de arcuri, fermitate medie Review si Pareri pertiente

Salteaua ortopedica DENVER este un model foarte echilibrat ce asigura un nivel de fermitate mediu oferind o buna sustinere corpului. Este un produs fabricat in Romania recomandat pentru persoane cu o greutate maxima de 100 de kg.

Salteaua ortopedica DENVER este realizata plasa de arcuri tip Bonell cu un diametru de 8.6 cm fabricate din sarma otel carbon de 2.2 mm. Totodata, prezinta in structura sa si spuma poliuretanica ce are o densitate de 21 kg/mc. Prezinta o fata de iarna si una de vara, pe care le veti intoarce in functie de sezon.

Mai mult decat atat, include pe lateral si niste butoni ce permit o buna aerisire interioara. Astfel, umiditatea rezultata in timpul somnului este eliberata la timp, prevenind dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.

Produsul este foarte usor de intretinut, fiind suficienta aspirara si aerisirea periodica. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare, care ar putea deteriora produsul.

Modelul in discutie are o grosime de 21 de cm si este disponibil intr-o gama foarte variata de dimensiuni atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale.  Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

Verifica dimensiuni disponibile si pret actual!

Merita cumparata salteaua ortopedica DENVER? Concluzii si Pareri

Salteaua DENVER este un model din gama celor ortopedice ce ofera o buna sustinere corpului putand fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii actuali a caror numar este unul generos sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca s-a dovedit a fi o saltea neasteptat de buna. Ofera confortul de care au nevoie, nu este nici prea dura, nici prea moale si sustine excelent corpul. S-a dovedit a fi o solutie excelenta si pentru cei care se confrunta cu dureri la nivelul spatelui. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Saltea ortoepdica DENVER

9.4

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.3/10

Confort

9.4/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Confortabila si usor de intretinut
  • Disponibila intr-o gama variata de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.