Saltea CocoSense Ted – Review si Pareri avizate

0
(0)

CocoSense Ted este o saltea hibrid ce ofera sapte zone de confort asigurand o sustinere eficienta corpului si un somn linistit. Nivelul de fermitate este unul mediu, drept pentru care o prefera multi dintre cumparatori.

Salteaua CocoSense Ted este prevazuta cu un nucleu realizat din spuma poliuretanica elastica Body Care oferind un nivel de confort ridicat. Este realizata din doua straturi de fibre izolate naturale natural, imbunatatind fluxul de aer in miez, oferind o buna ventilatie interna, astfel incat toata umezeala rezultata in timpul somnului sa fie eliberata. In acest fel, va veti putea bucura de un mediu curat si sanatos. In plus, ofera o sustinere anatomica intregului corp, reusind sa amelioreze punctele de presiune, permitand astfel  musculaturii sa se relaxeze complet.

De asemenea, husa 3D a acestei saltele contribuie la circulatia optima a aerului in interior pentru a oferi un mediu potrivit pentru un somn sanatos. In plus, este un produs usor de intretinut, fiind suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa.

Salteaua CocoSense Ted are o grosime de 20 de cm si o putem gasi in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea CocoSense Ted, 80x200 cm, cu 7 zone de confort

Saltea CocoSense Ted, 90x200 cm, cu 7 zone de confort

Saltea CocoSense Ted, 120x200 cm, cu 7 zone de confort

Saltea CocoSense Ted, 140x200 cm, cu 7 zone de confort

Saltea CocoSense Ted, 160x200 cm, cu 7 zone de confort

Saltea CocoSense Ted, 180x200 cm, cu 7 zone de confort

Merita cumparata salteaua CocoSense Ted? Concluzii & Pareri

Salteaua CocoSense Ted este o saltea destul de confortabila si avantajoasa din perspectiva pretului putand fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii actuali sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca produsul in discutie se ridica la nivelul asteptarilor sale. Concret, spun ca le place foarte mult salteaua intrucat nu este nici foarte tare, dar nici foarte moale, se odihnesc bine pe suprafata ei, iar multi dintre ei nu mai au probleme cu spatele, durerile ameliorandu-se sau chiar au disparut. O recomanda si altor utilizatori, iar dupa parerea lor, modelul in discutie vine la pachet cu un raport calitate / pret destul de avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: CocoSense Ted

9.3

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.5/10

Confort

9.3/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 7 zone de confort
  • Usor de intretinut
  • Disponibila in multe variante de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *