Saltea Cadar – The Mattress – 20 cm spuma HR + Graphite Memory Review si Pareri

Salteaua Cadar – The Mattress este un model ce ofera un nivel de fermitate mediu asigurand un somn de calitate pe tot pacursul noptii. Totodata, aceasta este o varianta potrivita pentru persoanele a caror greutate nu depaseste 130 de kg.

Salteaua Cadar – The Mattress este prevazuta cu strat de spuma graphite cu insertii de carbune activ ce asigura un somn de calitate si un bun suport intregului corp. Totodata, spuma memory graphite distribuite greutatea corpului pe toata suprafata saltelei si amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet. Mai mult decat atat, ofera si o buna ventilatie interioara, evitand supraincalzirea corpului pe parcursul noptii. Carbunele din compozitie creeaza un mediu non-toxic, purificand si protejand miezul saltelei.

Modelul in discutie prezinta trei zone de confort asigurand astfel un bun suport si zonei lombare.

Husa saltelei este realizata din 92% poliester si 8% vascoza si beneficiaza de fermoar pentru a putea fi indepartata usor si spalata in masina de spalat rufe la temperatura de maxim 40 e grade Celsius.

In plus, salteaua Cadar – The Mattress indeplineste cele mai riguroase standarde de calitate ale OEKO-TEX100. Prezinta o grosime de 20 de cm si este disponibila intr-o gama foarte variata de dimensiuni atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata salteaua Cadar – The Mattress? Concluzii si Pareri

Cadar – The Mattress este o saltea confortabila ce poate oferi un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca produsul in cauza este excelent pentru nevoile sale. Duritatea este una medie, sustine bine corpul si amelioreaza durerile de spate. Faptul ca pot detasa si igieniza husa este pentru ei un avantaj important. In consecinta, sunt de parere ca au facut o alegere potrivita pe care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Recenzii pe scurt: Cadar - The Mattress

9.9

Calitate

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Confort

9.9/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Sustine bine corpul
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Disponibila intr-o gama variata de marimi
  • Husa detasabila si lavabila

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.