Saltea ortopedica, BEST SLEEP, Waves, 21+4 Memory : Review si Pareri obiective

BEST SLEEP  Waves 21+4 Memory este un model de saltea ortopedica ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu, deci nu este nici foarte tare, dar nici prea moale. De asemenea, aceasta poate sustine o greutate de pana la 110 kg de persoana.

Salteaua BEST SLEEP  Waves 21+4 Memory ofera proprietati ortopedice punand la dispozitie sapte zone de confort, ceea ce inseamna ca va oferi o sustinere eficienta corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale. Astfel, salteaua poate fi folosita inclusiv de catre cei care sufera de diverse afectiuni  la nivelul spatelui. Dispune de o baza de sustinere din spuma Best Cell 25D de 21 de cm si un strat de spuma cu memorie Best Cell 50 D ce urmeaza liniile corpului, ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet.

Husa produsului este realizata din tricot foarte placut la atingere, iar avantajul acesteia se refera la faptul ca a fost prevazuta cu fermoar astfel ca o veti putea detasa cu usurinta pentru a o spala.

Prezinta o grosime de 25 de cm si partea interesata este ca o puteti gasi disponibila intr-o gama destul de variata de dimensiuni, fie ca sunteti in cautarea unei saltele single, fie pentru un  pat matrimonial. Aici puteti gasi toate dimensiunile disponibile pentru acest produs. Totodata, vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

Merita cumparata salteaua BEST SLEEP  Waves 21+4 Memory? Concluzii & Pareri

Salteaua ortopedica BEST SLEEP  Waves 21+4 Memory este un model confortabil care asigura o sustinere eficienta corpului si poate oferi un somn de calitate. Clientii sunt de parere ca pentru necesitatile sale a fost o solutie potrivita, concret, se odihnesc foarte bine pe suprafata ei, nu este foarte dura, dar nici prea moale, astfel ca dimineata se simt mult mai bine odihniti. De asemenea, apreciaza faptul ca pot detasa husa si o pot spala in masina de rufe. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: BEST SLEEP  Waves 21+4 Memory

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 7 zone de confort
  • Proprietati ortopedice
  • Spuma cu memorie
  • Husa detasabila

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.