Saltea Ortopedica, Best Sleep, Vitality Bambus 12+2+6 : Review si Pareri utile

Salteaua ortopedica Best Sleep, Vitality Bambus 12+2+6 este o solutie eficienta chiar si pentru cei care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui, fiind prevazuta cu spuma poliuretanica cu memorie si fibre de cocos. Pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu si poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Best Sleep Vitality Bambus 12+2+6 prezinta o grosime de 20 cm si este formata din patru straturi: un strat de 12 cm realizat din spuma de calitate ce asigura o sustinere eficienta corpului, un strat de 4 cm de spuma cu memorie la baza si un alt strat de 2 cm in husa ce ofera un plus de confort, dar si un alt strat din fibre de cocos cu o grosime de 2 cm ce imbunateste flexibilitatea saltelei si ajuta la distribuirea uniforma a presiunii exercitate de greutatea corpului. Astfel, salteaua asigura un confort anatomic ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet.

Husa produsului este realizata in proportie de 35% din bambus si 65% poliester. Aceasta are avantajul de a putea fi detasata, gratie fermoarului din dotare, si poate fi spalata in masina de spalat rufe. In plus, fiindca este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati sa isi revina la forma initiala pentru a putea fi folosita.

Modelul in discutie poate fi gasit intr-o gama foarte variata de dimensiuni aici, fie ca sunteti in cautarea unei saltele pentru pat single sau matrimonial. Totodata, vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

Merita cumparata salteaua ortopedica Best Sleep Vitality Bambus 12+2+6? Concluzii & Pareri

Salteaua Best Sleep Vitality Bambus 12+2+6 este un model ortopedic ce sustine foarte bine corpul, putand fi o alegere potrivita si pentru cei care se confrunta cu anumite afectiuni la  nivelul spatelui. Cumparatorii sustin ca se odihnesc excelent pe ea, iar dimineata se trezesc mult mai odihniti si  nici nu mai au probleme cu durerile de spate. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru nevoile sale, iar dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Best Sleep Vitality Bambus 12+2+6

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

Confort

9.8/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Fibre de bambus, spuma cu memorie
  • Husa detasabila si lavabila
  • Disponibila intr-o gama variata de dimensiuni
  • Proprietati ortopedice

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.