Saltea ortopedica BEST SLEEP Diamond Red DoubleSide cu inaltimea de 12 cm Review si Pareri pertinente

0
(0)

BEST SLEEP Diamond Red DoubleSide este un model de saltea ortopedica fabricata in Romania excelenta chiar si pentru persoanele care se confrunta cu probleme la nivelul spatelui. Pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu si are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 90 de kg de persoana.

Salteaua ortopedica BEST SLEEP Diamond Red DoubleSide este un produs foarte accesibil ca pret care poate asigura un somn linistit. Este ideal pentru persoanele care prefera suprafete de dormit nici foarte dure, dar nici prea moi. Este fabricata din spuma poliuretanica, iar husa este realizata din poliester.

Intretinerea saltelei este foarte simpla, intrucat este suficient sa o aspirati si sa o aerisiti periodic. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa, fiindca riscati sa o deteriorati ireversibil produsul.

Prezinta o grosime de 12 cm si este disponibil intr-o gama foarte variata de dimensiuni care pot fi potrivite atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale.

Verifica dimensiuni disponibile si pret actual!

Merita cumparata salteaua ortopedica BEST SLEEP Diamond Red DoubleSide? Concluzii si Pareri

Salteaua ortopedica BEST SLEEP Diamond Red DoubleSide este un model ieftin, dar confortabil, ce poate constitui o alternativa de luat in calcul si pentru cei cu un buget mai mic. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sutin ca pentru nevoile lor a fost o alegere potrivita. Se odihnesc bine pe suprafata sa, este comoda si usor de intretinut. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret este unul avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Pareri pe scurt: BEST SLEEP Diamond Red DoubleSide

8.9

Calitate

8.8/10

Rezistenta

8.9/10

Confort

9.0/10

Pret

9.0/10

Pareri PRO

  • Pret mic
  • Disponibila intr-o gama foarte variata de dimensiuni
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *