Saltea Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory – Review si Pareri pertinente

Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory este o saltea excelenta prevazuta cu un nivel de fermitate ridicat, ce ofera o sustinere eficienta corpului si un somn sanatos. Poate fi folosita pe ambele fete, singura conditie fiind aceea ca greutatea maxima sa nu depaseasca 100 de kg de persoana.

Salteaua Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory este compusa din doua straturi si anume: un strat superior format din 2 cm de spuma Memory Aquagel AirFresh cu grosimea de 2 cm si densitatea de 50 kg/mc si un strat inferior format din spuma poliuretanica HD-High Resilience cu grosimea de 14 cm si densitatea de 30 kg/mc. Stratul de spuma Aquagel prezinta importante proprietati hipoalergenice reusind sa scada temperatura cu 3-4 grade Celsius. Reuseste sa disipe caldura uniform pe toata suprafata sa, mentinand o temperatura placuta. De asemenea, distribuie uniform greutatea corpului, asigurand astfel o pozitie corecta pe tot parcursul noptii si ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului. Astfel, permite musculaturii sa se relaxeze complet, iar voi va veti putea bucura de un somn linistit.

Banda 2D amplasata in lateralele saltelei permite aerului sa permita eficienta in interiorul acesteia si sa elimine toata umezeala rezultata in timpul somnului. Astfel, mucegaiul si bacteriile nu se vor putea dezvolta, iar voi veti avea parte de un mediu curat si sanatos.

Husa produsului este compusa din bumbas, oferind proprietati anti-bacteriene, in timp ce structura sa va fi mai delicata si mai moale.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice pe suprafata ei fiindca ar putea fi degradata ireversibil. In plus, pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa asteptati in jur de 48 de ore pentru ca salteaua sa isi poata reveni la forma initiala si sa poata fi folosita.  Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora produsul. De asemenea, este bine ca periodic sa intoarceti de pe o parte pe alta salteaua, inversand inclusiv zona superioara cu cea inferioara, pentru a ii asigura o uzura uniforma.

Acest model poate fi gasit in foarte multe variante de dimensiuni:

Saltea Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory, 80 x 190 cm

Saltea Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory, 80 x 200 cm

Saltea Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory, 90 x 190 cm

Saltea Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory, 90 x 200 cm

Saltea Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory, 120 x 190 cm

Saltea Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory, 120 x 200 cm

Saltea Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory, 125 x 190 cm

Saltea Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory, 125 x 200 cm

Saltea Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory, 140 x 190 cm

Saltea Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory, 140 x 200 cm

Saltea Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory, 160 x 190 cm

Saltea Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory, 160 x 200 cm

Saltea Previ SuperOrtopedica Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory, 180 x 200 cm

Garantia oferita de producatori pentru aceasta saltea este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory? Concluzii & Pareri

Salteaua Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory este un model foarte confortabil, capabil sa asigure o sustinere corpului, lucru confirmat si de catre actualii cumparatori care nu sunt deloc putini. Multi dintre ei se confruntau cu serioase probleme la nivelul spatelui, iar acum sunt incantati de faptul ca nu mai au dureri de spate sau gat, fiind ferma, dar totusi confortabila. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna al carui raport calitate/pret este unul cat se poate de avantajos.

Review pe scurt: Bamboo Aquagel Medical 2 cm Memory

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.8/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Husa prevazuta cu fibre de bambus
  • Disponibila in foarte multe variante de dimensiuni
  • Strat de spuma cu memorie

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.